fbpx Skip to main content

Het wintersportseizoen is alweer vol op bezig. Dit betekent dat we weer heerlijk mogen genieten van schnitzels, frisse berglucht, een week lang dezelfde skisokken dragen en bepaalde typetjes op de piste. En wat hebben we met name de bepaalde typetjes op de piste gemist (of toch niet :p). Ze komen je vast allemaal bekend voor of misschien maak jij je wel schuldig aan een van de volgende types.

De ‘ik-heb-les-in-snowworld-gehad’ type
te herkennen aan: teleurgesteld gevaar op de piste
‘Huh maar in Snowworld kon ik al van de grote berg bochtjes maken??’ Helaas is Snowworld toch niet helemaal te vergelijken met een echt wintersportgebied. Ze denken dat ze al baas van de piste zijn, maar lopen dan toch schade op aan hun ego. Maarja, zolang het maar het ego blijft en niet het lichaam, is er niks aan de hand toch!

De ‘oeps-is-mijn-kind-nu-al-klaar-met-de-les’ type
te herkennen aan: een ouder die in de ligstoel in het zonnetje ligt
Zo’n skiles is toch top he, lekker de kids aan een skileraar meegeven. Zelf een grote tocht maken en met een biertje in de ligstoel bijkomen. Het liefst geef je de kids een uur voordat de les begint al aan de skileraar en oeps vergeet ze niet weer op te halen!
De gouden tip: Neem een privé-leraar van Ski Like a Pro mee op je wintersport, deze zijn namelijk beschikbaar zolang de liften geopend zijn. Plus, je kan zelf nog aansluiten bij een lesje voor wat tips.

De lifestyler
te herkennen aan: alleen te vinden op de piste wanneer de zon schijnt
Wanneer ze zien dat het sneeuwt, hebben ze opeens ‘toevallig’ last van hun benen. Oei, het enige wat dan helpt is een lekkere sauna in het hotel. Maar als het tijd is voor de apres-ski staan ze wel weer op de tafel te dansen alsof hun leven ervan af hangt.

De echte poederbaas
te herkennen aan: een witte baard of witte haren
Ze zitten altijd onder het sneeuw want hoe dieper de sneeuw hoe beter (of zijn ze gewoon keihard gevallen in de poeder?). Wie zal het zeggen? Ze zijn in ieder geval dol op off-piste.
De gouden tip: Als jij ook altijd een witte baard of witte haren hebt van de sneeuw, check dan hier de off-piste reizen van Ripstar.

De ‘wacht-even-op-mij’ type
te herkennen aan: staan verdwaald boven aan de piste
Toch nog even snel een foto maken van het prachtige uitzicht of toch nog even een slokje water uit de tas pakken. Wanneer ze zich omdraaien is de groep al weg geskied. Voordat ze eindelijk beneden aankomen, zijn de eerste van de groep al gesneuveld in de apres-ski.

Corona en maatregelen op de plaats van bestemming

De Covid-19 situatie en de Covid-19 maatregelen op de plaats van bestemming kunt u vinden in het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wijziging en annulering

Deze situatie verandert geregeld. Indien wij onze reisdiensten niet of niet veilig kunnen uitvoeren, zullen wij de reisdiensten wijzigen, annuleren, of u aanbieden deze om te boeken. Indien u zelf annuleert zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. U kunt de geboekte reis alleen kosteloos annuleren indien de omstandigheden op de bestemming zodanig verslechteren, dat dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de overeengekomen reisdiensten.

Aanvullende eisen bij het (in)reizen en op de bestemming

Houd u er rekening mee dat het land van bestemming aanvullende eisen kan stellen, zoals het tonen van een negatieve uitslag van een PCR test, een Covid-19vaccinatiebewijs, quarantainemaatregelen, het dragen van een mondkapje, afstandsmaatregelen, etc.. Dit komt voor risico van de reiziger. Houd u er ook rekening mee dat het openbaar leven is beperkt en verder kan worden beperkt. Reisdienstverleners kunnen eveneens aanvullende eisen stellen om de veiligheid te waarborgen of een wettelijke plicht na te leven.

U krijgt corona op reis of u vertoont symptomen?

Het risico ten aanzien van het oplopen van corona, het vertonen van symptomen en de maatregelen en kosten die daarmee gepaard gaan komen voor eigen risico van de reiziger. Mogelijk wordt dit niet gedekt door een (reis)verzekering. Waar nodig zullen wij u in dat geval hulp en bijstand verlenen.

Quarantaine bij terugkomst in Nederland

De Nederlandse overheid kan een quarantaineadvies of -verplichting hanteren wanneer u Nederland terug inreist.

De coronaclausule

Als je hebt geboekt na 4 oktober 2021 en wij kunnen de reis niet door laten gaan tijdens de winter van 2021/2022 , omdat wij de reis niet (veilig) uit kunnen voeren, dan geldt onderstaande clausule. De speciale corona-clausule is aanvullend op onze reisvoorwaarden.

De clausule:

 

Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersport bedrijfsuitje met Ski Like a Pro!

 

Avi de Winter

+31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

 

 

  Je kunt hier meerdere opties selecteren

  HotelPensionAppartementenCateringserviceDriver serviceAppartement privéSki- en snowboardlessenVerhuurmateriaalLeuke activiteitenCoachingsessiesVluchten + transfersBusreisTreintickets

  Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

  Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.

   

  Venster sluiten

   

  Hé! Bedankt voor je interesse in een privé ski-/snowboardleraar van Ski Like a Pro!

  Avi de Winter

  +31(0)6 275 420 42 | info(at)skilikeapro.nl

  ‘Vraag hieronder naar onze tarieven en beschikbaarheid, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

  ‘Wist je trouwens al dat je ook je volledige reis op maat met accommodatie, skipas, vervoer en verhuur materiaal door Ski Like a Pro kunt laten verzorgen? Je krijgt bij het boeken van een accommodatie ook nog eens 10% korting op de privé-leraar!’

   

   Je kunt hier meerdere opties selecteren

   Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, leeftijd van de groepsleden.

    

   Maatregelen van Ski Like a Pro

   • Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM en plaatselijke gezondheidsinstanties.
   • Ski- en snowboardlessen in kleine groepen van max. 8 pers. (en meestal zelfs max. 6 pers. zoals je van ons gewend bent).
   • We brengen je op de hoogte van de geldende maatregelen voor de start van de reis en tijdens de reis als er iets verandert.
   • 24/7 contactservice met reisleiding die ook in de Alpen aanwezig is in geval van nood.
   • Speciale coronaclausule voor onze reizen en diensten, zodat je geen enkel risico loopt.*

   Met de volgende maatregelen kun je rekening houden, maar de situatie kan snel wijzigen

   • Mondmaskers verplicht in rijen, skiliften en horeca. In Oostenrijk is een FFP2 mondmasker verplicht.
   • Vaste zitplaatsen in de horeca en geen statafels (mondkapje mag aan tafel af).
   • Corona toegangsbewijs verplicht in de horeca, skiliften en accommodaties.

   Dit kan gewoon zoals je gewend bent

   • Lekker skiën en snowboarden
   • Genieten van de schone berglucht
   • Wandelen
   • Heerlijke schnitzel , kaasfondue of pizza eten

   *Lees ook vooral de coronavirus update met de huidige annuleringsvoorwaarden voor annuleringen die te maken hebben met Corona en over hoe Ski Like a Pro
   omgaat met de coronacirsis en annuleringen.

    

   Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersportreis met Ski Like a Pro!

   Avi de Winter

   +31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

   ‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

    

    Je kunt hier meerdere opties selecteren

    HotelPensionChaletAppartementSki- en snowboardlessenPrivé-skileraarGidsVerhuurmateriaalLeuke activiteitenVluchten + transfersBusreisTreinticketsCateringserviceDriver serviceHousekeeping service

    Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

    Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.