Over Ski Like a Pro

De vrienden Avi de Winter en Max van Toledo zijn Ski Like a Pro in december 2014 gestart uit hun passie voor skiën, wintersport en het lesgeven. Met vele jaren ervaring als skileraar, wedstrijdtrainer, lerarentrainer en Chef skileraar, evenals hoge diploma’s, zijn zij ervan overtuigd dat met een geduldige  en persoonlijke aanpak iedereen tot een hoger skiniveau kan komen.

Waar wij voor staan

Wij geloven dat iedereen kan leren skiën als een pro! Met een geduldige leraar, persoonlijke aandacht en veel plezier kan iedereen leren skiën als een pro. Of u nu angstig bent, het liefst lekker rustig de piste af skiet of een snelheidsmonster bent. Wij weten hoe we u verder kunnen helpen!     ‘Be Like a Pro, Ski Like a Pro!’

Over de Oprichters van Ski Like a Pro

Max en Avi begonnen beide al erg jong met skiën. Toen Avi en Max 7 waren, begonnen ze in het wedstrijd skiteam van Soesterberg, na een aantal jaar in het wedstrijd (slalom) wereldje gezeten te hebben werd Max gescout door de Nederlandse skispring selectie van de Nederlandse Skivereniging. Max besloot verder door het leven te gaan als skispringer, hij sprong van 100 meter schansen en was hiermee een toptalent in de jeugd en de beste skispringer van Nederland. Dit wereldje was echter keihard en uiteindelijk besloot Max met deze sport te stoppen en zijn zinnen te zetten op de Middelbare school. Hij miste het skiën wel enorm en besloot daarom op 16 jarige leeftijd zijn Anwärter skiën te gaan doen samen met zijn beste maat en leeftijdsgenoot Avi. Avi was altijd door gegaan met het wedstrijdskiën en behoorde in de jeugd tot de top van de Nederlandse wedstrijdskiërs. Toen hij tot de junioren behoorde kwam hij helaas steeds verder van de top af te zitten.

De jongens vonden de skilerarenopleiding zo gaaf dat ze besloten het volgende jaar direct de Landes 1 te doen, en het jaar daarop de alpinekurs en de Landes 2 te volgen. Voor ze het wisten waren ze 18 jaar oud en waren ze in het bezit van hun volledige Landes diploma.

Na deze opleidingen waren Max en Avi klaar voor het echte werk. Zowel Max als Avi gaven afwisselend de lerarentraining aan het lerarenteam van skicentrum Soesterberg. Max was Werkzaam als Trainer van de Beloftegroep van het wedstrijdteam. Echter door de studie die Max nu volgt: Sport, Gezondheid en Management, is Max niet meer in staat de trainingen te geven. Wel is Max werkzaam bij wakeboardbaan Breakout Groningen en actief binnen een kite en wakeboardvereniging. Skiën, kitesurfen, wakeboarden en snowboarden zijn dan ook de passies die de vrienden delen. Avi is op het moment werkzaam als hoofdtrainer bij skiteam Soesterberg. Ook was Avi in het jaar 2013 werkzaam als chef-skileraar van skischool Snow en Co in Westendorf (Oostenrijk) en was hij opleider voor de voorbereidingscursus op de Anwärter van de sportacademie Amersfoort.

Avital de Winter

Oprichter, Landes skileraar & Anwärter snowboard

Max van Toledo

Oprichter, Landes skileraar