fbpx Skip to main content

Over Ski Like a Pro

De vrienden Avi de Winter en Max van Toledo zijn Ski Like a Pro in december 2014 gestart uit hun passie voor skiën, wintersport en het lesgeven. Met vele jaren ervaring als skileraar, wedstrijdtrainer, lerarentrainer en Chef skileraar, evenals hoge diploma’s, zijn zij ervan overtuigd dat met een geduldige  en persoonlijke aanpak iedereen tot een hoger skiniveau kan komen.

Waar wij voor staan

Wij geloven dat iedereen kan leren skiën als een pro! Met een geduldige leraar, persoonlijke aandacht en veel plezier kan iedereen leren skiën als een pro. Of u nu angstig bent, het liefst lekker rustig de piste af skiet of een snelheidsmonster bent. Wij weten hoe we u verder kunnen helpen!     ‘Be Like a Pro, Ski Like a Pro!’

Over de Oprichters van Ski Like a Pro

Max en Avi begonnen beide al erg jong met skiën. Toen Avi en Max 7 waren, begonnen ze in het wedstrijd skiteam van Soesterberg, na een aantal jaar in het wedstrijd (slalom) wereldje gezeten te hebben werd Max gescout door de Nederlandse skispring selectie van de Nederlandse Skivereniging. Max besloot verder door het leven te gaan als skispringer, hij sprong van 100 meter schansen en was hiermee een toptalent in de jeugd en de beste skispringer van Nederland. Dit wereldje was echter keihard en uiteindelijk besloot Max met deze sport te stoppen en zijn zinnen te zetten op de Middelbare school. Hij miste het skiën wel enorm en besloot daarom op 16 jarige leeftijd zijn Anwärter skiën te gaan doen samen met zijn beste maat en leeftijdsgenoot Avi. Avi was altijd door gegaan met het wedstrijdskiën en behoorde in de jeugd tot de top van de Nederlandse wedstrijdskiërs. Toen hij tot de junioren behoorde kwam hij helaas steeds verder van de top af te zitten.

De jongens vonden de skilerarenopleiding zo gaaf dat ze besloten het volgende jaar direct de Landes 1 te doen, en het jaar daarop de alpinekurs en de Landes 2 te volgen. Voor ze het wisten waren ze 18 jaar oud en waren ze in het bezit van hun volledige Landes diploma.

Na deze opleidingen waren Max en Avi klaar voor het echte werk. Zowel Max als Avi gaven afwisselend de lerarentraining aan het lerarenteam van skicentrum Soesterberg. Max was Werkzaam als Trainer van de Beloftegroep van het wedstrijdteam. Echter door de studie die Max nu volgt: Sport, Gezondheid en Management, is Max niet meer in staat de trainingen te geven. Wel is Max werkzaam bij wakeboardbaan Breakout Groningen en actief binnen een kite en wakeboardvereniging. Skiën, kitesurfen, wakeboarden en snowboarden zijn dan ook de passies die de vrienden delen. Avi is op het moment werkzaam als hoofdtrainer bij skiteam Soesterberg. Ook was Avi in het jaar 2013 werkzaam als chef-skileraar van skischool Snow en Co in Westendorf (Oostenrijk) en was hij opleider voor de voorbereidingscursus op de Anwärter van de sportacademie Amersfoort.

Avital de Winter

Oprichter, Landes skileraar & Anwärter snowboard

Max van Toledo

Oprichter, Landes skileraar

Corona en maatregelen op de plaats van bestemming

De Covid-19 situatie en de Covid-19 maatregelen op de plaats van bestemming kunt u vinden in het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wijziging en annulering

Deze situatie verandert geregeld. Indien wij onze reisdiensten niet of niet veilig kunnen uitvoeren, zullen wij de reisdiensten wijzigen, annuleren, of u aanbieden deze om te boeken. Indien u zelf annuleert zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. U kunt de geboekte reis alleen kosteloos annuleren indien de omstandigheden op de bestemming zodanig verslechteren, dat dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de overeengekomen reisdiensten.

Aanvullende eisen bij het (in)reizen en op de bestemming

Houd u er rekening mee dat het land van bestemming aanvullende eisen kan stellen, zoals het tonen van een negatieve uitslag van een PCR test, een Covid-19vaccinatiebewijs, quarantainemaatregelen, het dragen van een mondkapje, afstandsmaatregelen, etc.. Dit komt voor risico van de reiziger. Houd u er ook rekening mee dat het openbaar leven is beperkt en verder kan worden beperkt. Reisdienstverleners kunnen eveneens aanvullende eisen stellen om de veiligheid te waarborgen of een wettelijke plicht na te leven.

U krijgt corona op reis of u vertoont symptomen?

Het risico ten aanzien van het oplopen van corona, het vertonen van symptomen en de maatregelen en kosten die daarmee gepaard gaan komen voor eigen risico van de reiziger. Mogelijk wordt dit niet gedekt door een (reis)verzekering. Waar nodig zullen wij u in dat geval hulp en bijstand verlenen.

Quarantaine bij terugkomst in Nederland

De Nederlandse overheid kan een quarantaineadvies of -verplichting hanteren wanneer u Nederland terug inreist.

De coronaclausule

Als je hebt geboekt na 4 oktober 2021 en wij kunnen de reis niet door laten gaan tijdens de winter van 2021/2022 , omdat wij de reis niet (veilig) uit kunnen voeren, dan geldt onderstaande clausule. De speciale corona-clausule is aanvullend op onze reisvoorwaarden.

De clausule:

 

Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersport bedrijfsuitje met Ski Like a Pro!

 

Avi de Winter

+31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

 

 

  Je kunt hier meerdere opties selecteren

  HotelPensionAppartementenCateringserviceDriver serviceAppartement privéSki- en snowboardlessenVerhuurmateriaalLeuke activiteitenCoachingsessiesVluchten + transfersBusreisTreintickets

  Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

  Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.

   

  Venster sluiten

   

  Hé! Bedankt voor je interesse in een privé ski-/snowboardleraar van Ski Like a Pro!

  Avi de Winter

  +31(0)6 275 420 42 | info(at)skilikeapro.nl

  ‘Vraag hieronder naar onze tarieven en beschikbaarheid, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

  ‘Wist je trouwens al dat je ook je volledige reis op maat met accommodatie, skipas, vervoer en verhuur materiaal door Ski Like a Pro kunt laten verzorgen? Je krijgt bij het boeken van een accommodatie ook nog eens 10% korting op de privé-leraar!’

   

   Je kunt hier meerdere opties selecteren

   Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, leeftijd van de groepsleden.

    

   Maatregelen van Ski Like a Pro

   • Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM en plaatselijke gezondheidsinstanties.
   • Ski- en snowboardlessen in kleine groepen van max. 8 pers. (en meestal zelfs max. 6 pers. zoals je van ons gewend bent).
   • We brengen je op de hoogte van de geldende maatregelen voor de start van de reis en tijdens de reis als er iets verandert.
   • 24/7 contactservice met reisleiding die ook in de Alpen aanwezig is in geval van nood.
   • Speciale coronaclausule voor onze reizen en diensten, zodat je geen enkel risico loopt.*

   Met de volgende maatregelen kun je rekening houden, maar de situatie kan snel wijzigen

   • Mondmaskers verplicht in rijen, skiliften en horeca. In Oostenrijk is een FFP2 mondmasker verplicht.
   • Vaste zitplaatsen in de horeca en geen statafels (mondkapje mag aan tafel af).
   • Corona toegangsbewijs verplicht in de horeca, skiliften en accommodaties.

   Dit kan gewoon zoals je gewend bent

   • Lekker skiën en snowboarden
   • Genieten van de schone berglucht
   • Wandelen
   • Heerlijke schnitzel , kaasfondue of pizza eten

   *Lees ook vooral de coronavirus update met de huidige annuleringsvoorwaarden voor annuleringen die te maken hebben met Corona en over hoe Ski Like a Pro
   omgaat met de coronacirsis en annuleringen.

    

   Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersportreis met Ski Like a Pro!

   Avi de Winter

   +31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

   ‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

    

    Je kunt hier meerdere opties selecteren

    HotelPensionChaletAppartementSki- en snowboardlessenPrivé-skileraarGidsVerhuurmateriaalLeuke activiteitenVluchten + transfersBusreisTreinticketsCateringserviceDriver serviceHousekeeping service

    Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

    Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.