Je privé-skileraar mee op wintersport.

Wij komen naar het door u gekozen skigebied.

De Nederlandstalige ski/snowboardleraar begeleidt u of uw kinderen door het door u gekozen skigebied. Hij kent de mooiste pistes, de beste restaurants en de leukste après ski. Geen gedoe meer met wachten voor de skischool en overvolle groepen.

Fun Ski Like a Pro privé-leraar

Voor iedereen.

Of u nu met kinderen, volwassenen, beginners of ver gevorderden komt, wij zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie!

Vraagt u zich af of de privé-leraar geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op!

Gezin of met zijn twee.

Met of zonder kinderen, het wordt een super leerzame wintersportweek. In kleine groepen of alleen leer je nog sneller, aan het eind van de week ski je als een pro.

Familie of vriendengroep.

Samen met een aantal gezinnen of vrienden op reis. De privé-leraar zorgt dat iedereen les krijgt op zijn of haar niveau.

Kinderen.

Uw kinderen leren super goed skiën en maken veel plezier. U maakt zich geen zorgen over de lestijden, want de leraar haalt de kinderen op en brengt ze weer terug wanneer u dat uitkomt.

Naar uw wens.

Geen overvolle skiklasjes. De Nederlandstalige ski/snowboardleraar begeleid u door het skigebied en brengt iedereen uit de groep naar een hoger niveau. We werken niet met vaste lestijden, dus de leraar is beschikbaar zolang de skiliften open zijn. Beginners in de ochtend, kinderen in de middag en de experts daarna of gewoon de hele dag met de leraar op pad, het kan allemaal.

Of zit uw kind elk jaar weer in een overvolle lesgroep en kan uw kind de leraar niet verstaan? Ski Like a Pro zorgt voor een onvergetelijke vakantie voor uw kinderen. Onze Nederlandstalige leraren hebben veel ervaring met kinderen. Bijna alles is mogelijk. Een paar dagen skiles en een paar dagen snowboardles en lekker toeren door het gebied; het kan allemaal!

Groep Ski Like a Pro privé-leraar
Avi privé-leraar Ski Like a Pro

Differentiatie-methode.

Vaak zijn er niveauverschillen als je skiles neemt. Vaak houdt de skileraar alleen rekening met de snelste of juist de langzaamste uit de groep. Wij houden rekening met ieders niveau en geven oefeningen op maat. Zo kan iedereen aan zijn eigen techniek werken!

Al onze leraren beschikken over hoge skilerarendiploma’s en veel ervaring, hierdoor zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op skigebied.

Ski- en snowboardleraren met passie.

Al onze Nederlandstalige leraren hebben zeer veel ervaring en hebben hoge skilerarendiploma’s. Wij hanteren geen vaste lestijden, zodat u uw dag kunt inplannen zoals u wilt.

Zo bent u verzekerd van een onbezorgde en leerzame wintersportvakantie!

Al onze leraren spreken Nederlands, Engels en Duits.

Veel leren met heel veel plezier.

Onze leraren hebben veel ervaring en beschikken over hoge skilerarendiploma’s.

Waar u maar wilt.

Wij gaan waar u naartoe wilt in de Alpen. In Duitsland en Oostenrijk kan het bijna altijd. Gaat u naar een ander wintersportland? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

In de meeste gebieden in Oostenrijk zijn wij al een keer geweest, maar ons thuisgebied is Skiwelt Wilder Kaiser in Tirol. Dit gebied kennen wij op ons duimpje, hier kennen wij de beste pistes, de beste restaurants en de beste Apres ski. De volgende dorpen zijn aangesloten aan dit gebied: Westendorf, Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Scheffau, Söll.

Ski Like a Pro privé-leraar Max

Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Gewenste startdatum

  Gewenste skigebied

  Wensen en vragen

  Groepsreizen.

  Gaat u met uw bedrijf, vereniging of school op wintersport?

  Onze leraren hebben veel ervaring met groepen en kunnen zowel de beginners als de ver-gevorderden (skiën & snowboarden) verder helpen. Wij organiseren reis en verblijf en gaan met uw bedrijf, vereniging of school mee met een ervaren team leraren en zorgen voor een leerzame en gezellige wintersportvakantie. Wij verzorgen niet alleen gewone lessen, maar ook teambuilding activiteiten op en buiten de piste. Zo bent u zeker van een geslaagde wintersportreis met uw team!

  Ervaringen Ski Like a Pro

  Ervaringen met Ski Like a Pro.

  Geweldige skitraining gehad van Max.

  Jan Willems

  In korte tijd veel geleerd en zelfvertrouwen opgedaan!

  Elise van Nispen

  Onze kids hebben veel geleerd in een paar dagen skiën!

  Leon de Gouw

  Wat een topweek voor de kids en de ouders!

  Walter Hueber

  Sfeerimpressie.