Je eigen ski-/snowboardleraar mee op wintersport

De privé-leraar is voor iedereen die van wintersport houdt!

Of u nu met kinderen, volwassenen, beginners of ver gevorderden komt, wij zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie!

Familie of vriendengroep

Samen met een aantal gezinnen of vrienden op reis. De privé-leraar zorgt dat iedereen les krijgt op zijn of haar niveau.

Volwassenen

Echt veel leren in een hele korte tijd en ook nog eens een gezellige les. Onze privé-leraar maakt er altijd een zeer leerzaam feestje van. Carven, korte bochten, techniek opfrissen, buggles en freestyle, de leraar daagt je uit!

Gezin

Met of zonder kinderen, het wordt een super leerzame wintersportweek. In kleine groepen of alleen leer je nog sneller, aan het eind van de week ski je als een pro.

Gevorderden

De leraar leert zelfs ver-gevorderden nog veel bij. Al onze leraren beschikken over hoge diploma’s en vele jaren ervaring.

Kinderen

Uw kinderen leren super goed skiën en maken veel plezier. U maakt zich geen zorgen over de lestijden, want de leraar gaat met ze lunchen haalt de kinderen op en brengt ze weer terug wanneer u dat uitkomt.

Flexibel

Deel je lesdag flexibel in naar jouw wensen. In de ochtend op pad met de kinderen en in de middag techniek opfrissen met de papa’s en mama’s? Alles is mogelijk!

Differentiatie-methode

Vaak zijn er niveauverschillen als je skiles neemt. Vaak houdt de skileraar alleen rekening met de snelste of juist de langzaamste uit de groep. Wij houden rekening met ieders niveau en geven oefeningen op maat. Zo kan iedereen aan zijn eigen techniek werken.

Al onze leraren beschikken over hoge skilerarendiploma’s en veel ervaring, hierdoor zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op skigebied.

Waar u maar wilt

Wij gaan waar u naartoe wilt in de Alpen. In Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Duitsland kan het bijna altijd. Gaat u naar een ander wintersportland? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

In de meeste gebieden in Oostenrijk zijn wij al een keer geweest. Onder andere deze gebieden vinden wij geweldig: Skiwelt Wilder Kaiser (Westendorf, Elmau, Brixen im Thale), Ski Alpin (Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn en Zell am See Kaprun), Ski Amadé (Maria Alm, Dienten, Schladming, Bad hof Gastein, Flachau, Wagrain, Zauchensee), Zillertal Arena (Gerlos, Königsleiten, Hoch Krimml), Ischgl, Sankt Anton, Lech en Mayrhofen. Nog een greep van leuke gebieden in Zwitserland en Italië: 3 Zinnen Dolomieten, Verbier, Saas-Fee.

Ski- en snowboardleraren met passie

Al onze Nederlandstalige leraren hebben veel ervaring bij verschillende skischolen in Nederland en het buitenland. Sommige van onze leraren geven zelfs in de zomer skiles in Australië en Nieuw-Zeeland of zijn wedstrijdtrainer. Verder vinden wij het belangrijk dat onze leraren beschikken over hoge skilerarendiploma’s en motiveren wij onze leraren om door te blijven leren.

Onze leraren gaan met u op pad met als doel u zoveel mogelijk bij te leren en er een onvergetelijke vakantie van te maken. Wij hanteren geen vaste lestijden, zodat u uw dag kunt inplannen zoals u wilt. Je mag ook de groepen samen met de leraar indelen, zo kunnen de verschillende groepsleden verspreid over de dag met de leraar op pad of kan er met de hele groep samen geskied worden. Zo bent u verzekerd van een onbezorgde en leerzame wintersportvakantie!

Ervaringen

Check alle 5 sterren ervaringen op Facebook en Google!

Updates van Ski Like a Pro