fbpx Skip to main content

Partners en media.

Op deze pagina vind je al onze partners en media artikelen die over ons geschreven zijn.

Wij maken gebruik van alleen het beste verhuurmateriaal. Edwin Vos van Vos Wintersport levert al onze Atomic en Salomon ski’s en boards. Vanaf 2020 hebben wij echter nog een opkomend A-merk in onze verhuurlijn. Namelijk: Black Crows ski’s. Black Crows zijn gemaakt om zowel op als naast de piste te kunnen knallen! Of je nu beginner of gevorderd bent, de ski’s bieden je veel stabiliteit en vertrouwen. Ook als het papperig of juist ijzig is op de piste. Black Crows wordt geleverd door onze partner importeur Newsports Benelux. Thanks Bert!

Check de website van Black Crows hier! LINK

In de Alpen hebben we te maken met continu wijzigende temperaturen en weersomstandigheden. Om privé-leraren en reisleiders warm en droog te houden hebben we een partnerdeal gesloten met Houdini Sportswear. De robuuste kleding van Houdini is onverwoestbaar en houd ons warm en droog. Houdini heeft als doel om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu, hun personeel goed te behandelen en eerlijk te betalen en om zo robuust mogelijke kleding te maken, zodat je een kledingstuk koopt die een leven lang mee gaat. Als het kledingstuk toch kapot gaat, lever je het bij ze in en recyclen ze het om er nieuwe kleding van te maken. De kledingfabrieken van Houdini staan in Europa, zo hebben ze grip en zicht op wat er met het personeel gebeurt!

De importeur van Houdini ‘OurF8’ heeft deze deal voor ons gesloten. Bedankt Steven!

Wil jij ook mooie kleding van HoudiniSportswear? Kijk eens op hun website! LINK

Ski Like a Pro zet het verhuurmateriaal altijd op naam bij je hotel/appartement klaar. Goed skiën/snowboarden gaat natuurlijk alleen op goed gewaxte en geslepen ski’s/snowboard. Wij onderhouden ons verhuurmateriaal zelf en doen dat met het wax en slijpmateriaal van Holmenkol. Importeur Newsports en OurF8 heeft een mooie deal met ons gemaakt. Geïnteresseerd om zelf je ski’s/board te onderhouden? Kijk eens in onze webshop! LINK

Skishop Wolfskamer is de ski speciaal zaak voor al jouw spullen. Met meer dan genoeg kennis, kunnen zij jou altijd aan het juiste materiaal helpen. Ga vooral bij ze langs in Baarn en laat even weten dat je via Ski Like a Pro komt. Dan krijg jij de beste prijs. De man achter deze winkel, Edwin Vos zal jou met vakmanschap en uiterst geduld aan het beste materiaal helpen. Kijk ook vooral even in de webshop: skishopwolfskamer.nl

Bedankt voor het leveren van al ons skimateriaal!

Zoek jij een kwalitatief goede, maar toch een goedkope skibril. Dan ben je bij Fresh Goggles aan het juiste adres. Heb je dit seizoen een privé-leraar, dan kun je een FreshGoggle bij hem/haar kopen met 10% korting en gratis hardcase! Kun je niet wachten en wil je direct zo’n toffe Goggle? Ga dan naar https://freshgoggles.com/

Bedankt voor de Goggles!

Elsevier weekblad heeft een leuk artikel over reisleider en privé-leraar Avi geschreven in het terugkomende maandcolumn “M’n goeie geld.”. Lees het artikel hier: LINK

Dejovi heeft het mede mogelijk gemaakt dat wij dit seizoen de nieuwste pakken van Peak Performance kunnen dragen.

Dejovi handelsonderneming doet inkoop & verkoop van al uw partij goederen. Denk hierbij aan: Sport & Spel, Verwarming, Tuinvijvers, Sanitair, Hang en sluitwerk.

Fantastisch Oostenrijk is de website met informatie over: Skigebieden, Live webcams, Sneeuwhoogte, Apres-ski en nog veel..

Dit seizoen schrijven wij blogs, maken wij video’s en plaatsen wij toffe foto’s van de verschillende wintersportgebieden waar wij komen op website van Fantastisch Oostenrijk! Ons eerste stuk is hier te vinden: LINK

Op Snowplaza.nl vind je alle informatie over wintersport en skiën in Europa. Het ideale startpunt voor de perfecte wintersport.

Snowplaza.nl heeft een leuke blog over ons geschreven en zal dit wintersportseizoen enkele video’s en berichten over ons plaatsen! Het artikel vind je hier: LINK

Skiinformatie.nl de website waar je alles vindt over de skisport. Of het nou gaat om het laatste nieuws, skitechnieken, gebieden, hotels, extreme skifilmpjes. Skiinformatie.nl heeft genoeg materiaal om jou dagen lang weg te laten kwijlen voor de computer.

Skiinformatie.nl heeft een leuk artikel over ons geschreven! Het artikel vind je hier: LINK

Wintersport Live is de website met informatie over skigebieden en technieken. Houd deze site goed in de gaten en blijf met je gedachten in de bergen!

Wintersport Live heeft een leuk artikel over ons geplaatst.

Klik hier voor het artikel.

Corona en maatregelen op de plaats van bestemming

De Covid-19 situatie en de Covid-19 maatregelen op de plaats van bestemming kunt u vinden in het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wijziging en annulering

Deze situatie verandert geregeld. Indien wij onze reisdiensten niet of niet veilig kunnen uitvoeren, zullen wij de reisdiensten wijzigen, annuleren, of u aanbieden deze om te boeken. Indien u zelf annuleert zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. U kunt de geboekte reis alleen kosteloos annuleren indien de omstandigheden op de bestemming zodanig verslechteren, dat dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de overeengekomen reisdiensten.

Aanvullende eisen bij het (in)reizen en op de bestemming

Houd u er rekening mee dat het land van bestemming aanvullende eisen kan stellen, zoals het tonen van een negatieve uitslag van een PCR test, een Covid-19vaccinatiebewijs, quarantainemaatregelen, het dragen van een mondkapje, afstandsmaatregelen, etc.. Dit komt voor risico van de reiziger. Houd u er ook rekening mee dat het openbaar leven is beperkt en verder kan worden beperkt. Reisdienstverleners kunnen eveneens aanvullende eisen stellen om de veiligheid te waarborgen of een wettelijke plicht na te leven.

U krijgt corona op reis of u vertoont symptomen?

Het risico ten aanzien van het oplopen van corona, het vertonen van symptomen en de maatregelen en kosten die daarmee gepaard gaan komen voor eigen risico van de reiziger. Mogelijk wordt dit niet gedekt door een (reis)verzekering. Waar nodig zullen wij u in dat geval hulp en bijstand verlenen.

Quarantaine bij terugkomst in Nederland

De Nederlandse overheid kan een quarantaineadvies of -verplichting hanteren wanneer u Nederland terug inreist.

De coronaclausule

Als je hebt geboekt na 4 oktober 2021 en wij kunnen de reis niet door laten gaan tijdens de winter van 2021/2022 , omdat wij de reis niet (veilig) uit kunnen voeren, dan geldt onderstaande clausule. De speciale corona-clausule is aanvullend op onze reisvoorwaarden.

De clausule:

 

Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersport bedrijfsuitje met Ski Like a Pro!

 

Avi de Winter

+31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

 

 

  Je kunt hier meerdere opties selecteren

  HotelPensionAppartementenCateringserviceDriver serviceAppartement privéSki- en snowboardlessenVerhuurmateriaalLeuke activiteitenCoachingsessiesVluchten + transfersBusreisTreintickets

  Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

  Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.

   

  Venster sluiten

   

  Hé! Bedankt voor je interesse in een privé ski-/snowboardleraar van Ski Like a Pro!

  Avi de Winter

  +31(0)6 275 420 42 | info(at)skilikeapro.nl

  ‘Vraag hieronder naar onze tarieven en beschikbaarheid, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

  ‘Wist je trouwens al dat je ook je volledige reis op maat met accommodatie, skipas, vervoer en verhuur materiaal door Ski Like a Pro kunt laten verzorgen? Je krijgt bij het boeken van een accommodatie ook nog eens 10% korting op de privé-leraar!’

   

   Je kunt hier meerdere opties selecteren

   Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, leeftijd van de groepsleden.

    

   Maatregelen van Ski Like a Pro

   • Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM en plaatselijke gezondheidsinstanties.
   • Ski- en snowboardlessen in kleine groepen van max. 8 pers. (en meestal zelfs max. 6 pers. zoals je van ons gewend bent).
   • We brengen je op de hoogte van de geldende maatregelen voor de start van de reis en tijdens de reis als er iets verandert.
   • 24/7 contactservice met reisleiding die ook in de Alpen aanwezig is in geval van nood.
   • Speciale coronaclausule voor onze reizen en diensten, zodat je geen enkel risico loopt.*

   Met de volgende maatregelen kun je rekening houden, maar de situatie kan snel wijzigen

   • Mondmaskers verplicht in rijen, skiliften en horeca. In Oostenrijk is een FFP2 mondmasker verplicht.
   • Vaste zitplaatsen in de horeca en geen statafels (mondkapje mag aan tafel af).
   • Corona toegangsbewijs verplicht in de horeca, skiliften en accommodaties.

   Dit kan gewoon zoals je gewend bent

   • Lekker skiën en snowboarden
   • Genieten van de schone berglucht
   • Wandelen
   • Heerlijke schnitzel , kaasfondue of pizza eten

   *Lees ook vooral de coronavirus update met de huidige annuleringsvoorwaarden voor annuleringen die te maken hebben met Corona en over hoe Ski Like a Pro
   omgaat met de coronacirsis en annuleringen.

    

   Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersportreis met Ski Like a Pro!

   Avi de Winter

   +31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

   ‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

    

    Je kunt hier meerdere opties selecteren

    HotelPensionChaletAppartementSki- en snowboardlessenPrivé-skileraarGidsVerhuurmateriaalLeuke activiteitenVluchten + transfersBusreisTreinticketsCateringserviceDriver serviceHousekeeping service

    Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

    Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.