Maatwerk wintersportreizen.

Wij helpen u graag met het organiseren van uw wintersportvakantie.

Het kan soms lastig zijn om een geschikte accommodatie voor uw groep te vinden. Hotels nemen liever geen grote groepen aan in hoogseizoenweken of u weet niet echt waar u moet beginnen met zoeken. Wij beschikken over goede contacten om de juiste accommodatie voor u te vinden. Onder de opties behoren 3- tot 5 sterren hotels en chalets, ski-in ski-out en luxe chalets/appartementen met eigen privé-koks. Tevens kunnen we ook de skipassen, skilessen, het verhuurmateriaal en de reis en transfers per vliegtuig, privé-jet, trein of touringcar voor u organiseren.

Ski Like a Pro privé-leraar

Afgestemd op uw wensen.

Voor uw gezin, zakenrelaties, collega’s of vriendengroep!

Zakenrelaties.

Wij zorgen ervoor dat al uw zakenrelaties gemakkelijk naar het door u gekozen hotel/chalet reizen individueel of samen als groep. Op locatie zijn voldoende mogelijkheden tot vergaderen en dineren in uw eigen chalet met privé-kok of in een geschikt hotel met eigen ruimtes voor uw gezelschap.

Familie of vriendengroep.

Samen met een aantal gezinnen of vrienden op reis. Geen gedoe, wij vinden een geschikt hotel of chalet voor jullie reisgezelschap. Zelfs in de hoogseizoenweken kunnen wij nog vaak accommodaties vinden voor grotere groepen.

BN-ers & BV’s.

Discreet op wintersportvakantie. Wij begrijpen het dat u ongestoord van uw vakantie wilt genieten. Wij organiseren uw discrete wintersportreis in privé-accommodatie met alle faciliteiten van een hotel, zodat u ongestoord met uw gezin of vriendengroep van uw vakantie kunt genieten. Ook de beveiliging kunnen wij voor u organiseren

Onbezorgd op wintersportvakantie.

Na ontvangst van uw aanvraag komen wij graag bij u langs of maken we een bel-afspraak om de mogelijkheden voor uw wintersportreis op maat te bespreken. Daarna gaan wij voor u opzoek en komen wij zo snel mogelijk met een aanbod. Voor vertrek ontvangt u van ons een brochure met alle nodige informatie en tijdens uw reis is er een Nederlandstalige reisleider van Ski Like a Pro op locatie (tevens ook de ski- / snowboardleraar) die u graag helpt om op locatie restaurants te reserveren, bijzondere uitjes te organiseren of dingen voor u te regelen bij uw accommodatie. U hoeft alleen zelf uw koffer in te pakken, de rest regelen wij!

Groep Ski Like a Pro privé-leraar
Avi privé-leraar Ski Like a Pro

Privé-skileraar.

Uw wintersportreis wordt nog leuker als je ook nog wat bij kan leren op de ski’s of het snowboard. Daarom gaat er altijd een privé ski-/snowboardleraar mee met onze maatwerkreizen. De leraar is tevens ook uw reisleider en kan gemakkelijk dingen voor u regelen, zoals het reserveren van restaurants, het organiseren van bijzondere ervaringen of helpen als er iets is met uw accommodatie. In overleg met u bepalen we hoeveel privé-leraren er nodig zijn en hoeveel dagen u gebruik wilt maken van de privé-leraar.

Reisleiders met passie voor wintersport.

Al onze Nederlandstalige reisleiders hebben passie voor wintersport, ze staan u graag te woord bij vragen, helpen u met het reserveren van de beste restaurants op de piste en geven u ski- en snowboardlessen.

Zo bent u verzekerd van een onbezorgde en leerzame wintersportvakantie!

Al onze leraren spreken Nederlands, Engels en Duits.

Veel leren met heel veel plezier.

Onze leraren hebben veel ervaring en beschikken over hoge skilerarendiploma’s.

Waar u maar wilt.

Wij gaan waar u naartoe wilt in de Alpen en daarbuiten. De meeste ervaring hebben wij in Oostenrijk, Italië en Zwitserland, maar wilt u een bijzondere windesportreis maken naar bijvoorbeeld Lapland, Japan of Canada dan kunnen wij dat ook voor u organiseren!

Ski Like a Pro privé-leraar Max

Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Aantal volwassenen

  Aantal kinderen

  Gewenste data

  Wensen en vragen

  Groepsreizen.

  Gaat u met uw bedrijf of school op wintersport?

  Onze leraren hebben veel ervaring met groepen en kunnen zowel de beginners als de vergevorderden (skiën & snowboarden) verder helpen. Wij organiseren reis en verblijf en gaan met uw bedrijf of school mee met een ervaren team leraren en zorgen voor een leerzame en gezellige wintersportvakantie. Wij verzorgen niet alleen gewone lessen, maar ook teambuilding activiteiten op en buiten de piste. Zo bent u zeker van een geslaagde wintersportreis met uw team! Wij organiseren elk jaar de wintersport voor verschillende vestigingen van KPMG, neemt u ook onze privé-leraren mee?

  Ervaringen Ski Like a Pro

  Ervaringen met Ski Like a Pro.

  Geweldige skitraining gehad van Max.

  Jan Willems

  In korte tijd veel geleerd en zelfvertrouwen opgedaan!

  Elise van Nispen

  Onze kids hebben veel geleerd in een paar dagen skiën!

  Leon de Gouw

  Wat een topweek voor de kids en de ouders!

  Walter Hueber

  Sfeerimpressie.