fbpx Skip to main content

Luxe wintersportvakantie bijzonder goed geregeld

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij stellen graag een offerte op maat op en komen bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Geen wens is voor ons te gek!

Bijzonder goed geregeld, zodat jij helemaal niks meer hoeft te doen!

Wij organiseren een onvergetelijk familiereis naar de sneeuw met de leukste accommodatie, zelfs in hoogseizoenweken. Kijk snel wat er allemaal tot de mogelijkheden behoord. Geen aanvraag is ons te gek!

Accommodatie

Wij zoeken het meest geschikte chalets, hotel, pension of appartementen. Ook een chalet/appartement voor meerdere gezinnen behoord tot de mogelijkheden. Zit u graag boven op de berg of vlakbij de aprés-ski? Bijna alles is mogelijk!

Vervoer

Gezellig samen in een luxe touringcar, met 9 persoons busjes, met de trein of met het vliegtuig. Wij regelen het voor je!

Skilessen

Onze Nederlandstalige privé-leraar begeleid jou en je kinderen door het door jullie gekozen skigebied! De leraar start en eindigt op de door jou gewenste locatie en tijd. Wel zo flexibel!

Catering en housekeeping

Wij kunnen luxe catering verzorgen in ieder appartement en chalet. Onze chef kok, heeft veel ervaring en zorgt a.d.h.v. jullie wensen voor de ultieme dining experience!

Verhuurmateriaal

Ons eigen verhuurmateriaal van bekende A-merken wordt op naam klaargezet bij jouw chalet of hotel. Dat scheelt je de eerste dag een hele hoop tijd en gedoe!

Driver service

Zit uw chalet net wat ver van de piste? Geen probleem, onze chauffeur brengt u in een luxe 9 pers. busje naar de piste en après-ski.

Onze service

Waar u maar wilt

Wij gaan waar u naartoe wilt in de Alpen en daarbuiten. De meeste ervaring hebben wij in Oostenrijk, Italië en Zwitserland, maar wilt u een bijzondere wintersportreis maken naar bijvoorbeeld Lapland, Japan of Canada, dan kunnen wij dat ook voor u organiseren!

Onbezorgd op wintersportvakantie

Na ontvangst van uw aanvraag komen wij graag bij u langs of maken we een bel-afspraak om de mogelijkheden voor uw luxe wintersportreis te bespreken. Daarna gaan wij voor u opzoek en komen wij zo snel mogelijk met een aanbod. Voor vertrek ontvangt u van ons een brochure met alle nodige informatie en tijdens uw reis is er een Nederlandstalige reisleider van Ski Like a Pro op locatie (tevens ook de ski- / snowboardleraar) die u graag helpt om op locatie restaurants te reserveren, bijzondere uitjes te organiseren of dingen voor u te regelen bij uw accommodatie. U hoeft alleen zelf uw koffer in te pakken, de rest regelen wij!

Ski- en snowboardleraren met passie

Uw wintersportreis wordt nog leuker als je ook nog wat bij kan leren op de ski’s of het snowboard. Daarom gaan onze privé ski- en snowboardleraren graag naar het door u gekozen skigebied. Al onze Nederlandstalige leraren hebben veel ervaring bij verschillende skischolen in Nederland en het buitenland. Sommige van onze leraren geven zelfs in de zomer skiles in Australië en Nieuw-Zeeland of zijn wedstrijdtrainer. Verder vinden wij het belangrijk dat onze leraren beschikken over hoge skilerarendiploma’s en motiveren wij onze leraren om door te blijven leren.

Onze leraren gaan met u op pad met als doel u zoveel mogelijk bij te leren en er een onvergetelijke vakantie van te maken. Wij hanteren geen vaste lestijden, zodat u uw dag kunt inplannen zoals u wilt. Je mag ook de groepen samen met de leraar indelen, zo kunnen de verschillende groepsleden verspreid over de dag met de leraar op pad of kan er met de hele groep samen geskied worden. Zo bent u verzekerd van een onbezorgde en leerzame wintersportvakantie!

Familie of vriendengroep

Samen met een aantal gezinnen of vrienden op reis. Geen gedoe, wij vinden een geschikt hotel of chalet voor jullie reisgezelschap. Zelfs in de hoogseizoenweken kunnen wij vaak nog accommodaties vinden voor grotere groepen.

Zakenrelaties

Wij zorgen ervoor dat al uw zakenrelaties gemakkelijk naar het door u gekozen hotel/chalet reizen individueel of samen als groep. Op locatie zijn voldoende mogelijkheden tot vergaderen en dineren in uw eigen chalet met privé-kok of in een geschikt hotel met eigen ruimtes voor uw gezelschap. We hebben goede contacten met sprekers en coaches om van uw zakenreis een echt succes te maken.

Catering service

Bij Ski Like a Pro is het mogelijk om ieder chalet of appartement te laten cateren door onze ervaren chefs. Dagelijks zorgen we voor een uitgebreid ontbijtbuffet en een 3- tot 6-gangendiner in de avond. Ook een namiddag snack en lunch behoren tot de mogelijkheden. We stellen het menu samen aan de hand van uw (dieet)wensen. Onze chefs hebben ervaring in de beste restaurants en zorgen voor een bijzondere ervaring, iedere dag weer!

Driver service

Is het chalet of appartement net te ver weg van de piste of heeft u geen zin om ver te lopen? Dan kun je gebruik maken van onze driverservice. Er staan gedurende de gehele vakantie een chauffeur tot jullie beschikking met een modern personenbusje voor 9 personen (klasse Mercedes Vito/VW Transporter). De chauffer brengt jullie naar de skiliften, het dorp, het beste restaurant in de omgeving of mooie wandelgebieden. Wij kunnen ook jullie transfers van en naar het vliegveld verzorgen.

Housekeeping

Met onze housekeeping service zorgen wij voor een hotel experience in jullie appartement of chalet. Wij kunnen dat organiseren op iedere locatie. Dagelijks worden alle kamers en ruimtes gereinigd en bedden opgemaakt. In het midden van de week vindt er een handdoek en beddengoed wissel plaats.

Discreet op wintersportvakantie

Als u vaak op straat herkend wordt door uw publieke baan, dan begrijpen wij het dat u ongestoord van uw vakantie wilt genieten. Wij organiseren uw discrete wintersportreis in privé-accommodatie met alle faciliteiten van een hotel, zodat u ongestoord met uw gezin of vriendengroep van uw vakantie kunt genieten. Ook de beveiliging kunnen wij voor u organiseren.

Ervaringen

Myrthe
Myrthe
10/03/2020
Voor de 2e jaar op rij hebben ze ons bedrijfsuitje georganiseerd en het was wederom fantastisch! Alles is tot in de puntjes geregeld: superfijne leraren, toplocatie gefixt, heerlijke bbq en de communicatie ging ook altijd heel smooth. Thanks Avi, Max en Teun, jullie zijn geweldig!
Talitha la Macchia
Talitha la Macchia
10/03/2020
We zijn met ons team voor het 2e jaar op rij met Ski Like a Pro op wintersport geweest. Ijzersterke organisatie en geduldige docenten. Compleet ontzorgd. Max wist alles op 100 manieren uit te leggen aan ons beginnersclubje. Teun heeft de ervaren skiërs en snowboarders ook bijzonder goed geholpen tijdens de clinics. Avi, je bent een BBQ held! Bedankt voor alles jongens. Volgend jaar weer!
Jeroen van Ganzenwinkel
Jeroen van Ganzenwinkel
03/03/2020
Via Ski Like A Pro hadden wij afgelopen carnaval vakantie Tetje als skileraar voor onze groep kinderen en wat een top week hebben onze kids gehad! Alles was goed geregeld door Ski Like a Pro en Tetje heeft het helemaal super gedaan. De kinderen waren allemaal dol op haar en ze heeft hen absoluut op een hoger ski niveau gebracht. Met haar geduld, enthousiasme en goede les-methodieken skiën ze nu bijna echt allemaal als een Pro:-) Tetje en Ski Like a Pro bedankt en tot volgend jaar!
Linda Jansen
Linda Jansen
02/03/2020
Tetje heeft onze kinderen in een week tijd veel plezier laten beleven in het skiën, ze zelfvertrouwen gegeven op de piste en er ook nog eens voor gezorgd dat wij als ouders ondertussen onbezorgd aan onze eigen ski-prestaties konden werken. Mede dankzij Ski Like a Pro-er Tetje kijken wij allemaal terug op een fantastische week in de sneeuw!
Familie Zwier
Familie Zwier
28/02/2020
Vorige week hebben onze jongens een geweldige week gehad met Sven en Stefan van Ski like a Pro in Maria Alm! Heel veel off piste, gesprongen in het funpark, nieuwe trucjes geleerd en vooral enorm veel lol gehad! We kijken nu al uit naar volgend jaar! Dan gaan we zeker weer met Ski like a Pro op pad! Sven en Stefan, onwijs bedankt voor jullie inzet, enthousiasme en gezelligheid! Hopelijk tot volgend jaar!
Jorne Kikkert
Jorne Kikkert
24/02/2020
We hebben een topweek gehad! Super goede, uitdagende en vooral leuke les voor de kinderen door Teun! Daarnaast was het materiaal dik in orde en heerlijk gegeten!
Marjon Korf
Marjon Korf
21/02/2020
Afgelopen week was Barry met onze familie van 9 personen mee! Wat een top ervaring! Barry wist goed bij zowel de kinderen als bij de volwassenen aan te sluiten en zorgde er voor dat iedereen zijn uitdaging kon halen uit de routes die hij voor ons uitstippelde! Een absolute aanrader!
Esther Kruizinga
Esther Kruizinga
20/02/2020
We hebben een hele goede ervaring met Ski Like A Pro! 5 dagen lang op pad met skileraar Barry, die met ons ( 2 gezinnen met kinderen in leeftijd 7 t/m 17 jaar ) het ski gebied door ging en iedereen op z'n eigen niveau tips en trucs gaf. Door zijn rustige manier van les geven/ begeleiding waren het hele gezellige en relaxte dagen. Ook het boeken / contact met Ski Like a Pro ging op een soepele, prettige manier. Een aanrader!
Sven Spruijt
Sven Spruijt
30/01/2020
Voor het 2de jaar op rij met Max op stap. Iedereen van de groep krijgt les op zijn eigen niveau en hij weet iedereen uit te dagen. Hij weet zijn aandacht goed te verdelen en gaat mee in de flexibiliteit van de groep. Super professionele skibegeleiding! Wij zijn er onwijs blij mee en maken veel voortgang. Naast het skiën was het ook vooral super gezellig en ook daar sluit Max graag bij aan 😎.
0
0
 
aanbevolen
0
 
aanbevolen

Check alle 5 sterren ervaringen op Facebook en Google!

Ons team

Updates van Ski Like a Pro

Corona en maatregelen op de plaats van bestemming

De Covid-19 situatie en de Covid-19 maatregelen op de plaats van bestemming kunt u vinden in het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wijziging en annulering

Deze situatie verandert geregeld. Indien wij onze reisdiensten niet of niet veilig kunnen uitvoeren, zullen wij de reisdiensten wijzigen, annuleren, of u aanbieden deze om te boeken. Indien u zelf annuleert zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. U kunt de geboekte reis alleen kosteloos annuleren indien de omstandigheden op de bestemming zodanig verslechteren, dat dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de overeengekomen reisdiensten.

Aanvullende eisen bij het (in)reizen en op de bestemming

Houd u er rekening mee dat het land van bestemming aanvullende eisen kan stellen, zoals het tonen van een negatieve uitslag van een PCR test, een Covid-19vaccinatiebewijs, quarantainemaatregelen, het dragen van een mondkapje, afstandsmaatregelen, etc.. Dit komt voor risico van de reiziger. Houd u er ook rekening mee dat het openbaar leven is beperkt en verder kan worden beperkt. Reisdienstverleners kunnen eveneens aanvullende eisen stellen om de veiligheid te waarborgen of een wettelijke plicht na te leven.

U krijgt corona op reis of u vertoont symptomen?

Het risico ten aanzien van het oplopen van corona, het vertonen van symptomen en de maatregelen en kosten die daarmee gepaard gaan komen voor eigen risico van de reiziger. Mogelijk wordt dit niet gedekt door een (reis)verzekering. Waar nodig zullen wij u in dat geval hulp en bijstand verlenen.

Quarantaine bij terugkomst in Nederland

De Nederlandse overheid kan een quarantaineadvies of -verplichting hanteren wanneer u Nederland terug inreist.

De coronaclausule

Als je hebt geboekt na 4 oktober 2021 en wij kunnen de reis niet door laten gaan tijdens de winter van 2021/2022 , omdat wij de reis niet (veilig) uit kunnen voeren, dan geldt onderstaande clausule. De speciale corona-clausule is aanvullend op onze reisvoorwaarden.

De clausule:

 

Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersport bedrijfsuitje met Ski Like a Pro!

 

Avi de Winter

+31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

 

 

  Je kunt hier meerdere opties selecteren

  HotelPensionAppartementenCateringserviceDriver serviceAppartement privéSki- en snowboardlessenVerhuurmateriaalLeuke activiteitenCoachingsessiesVluchten + transfersBusreisTreintickets

  Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

  Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.

   

  Venster sluiten

   

  Hé! Bedankt voor je interesse in een privé ski-/snowboardleraar van Ski Like a Pro!

  Avi de Winter

  +31(0)6 275 420 42 | info(at)skilikeapro.nl

  ‘Vraag hieronder naar onze tarieven en beschikbaarheid, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

  ‘Wist je trouwens al dat je ook je volledige reis op maat met accommodatie, skipas, vervoer en verhuur materiaal door Ski Like a Pro kunt laten verzorgen? Je krijgt bij het boeken van een accommodatie ook nog eens 10% korting op de privé-leraar!’

   

   Je kunt hier meerdere opties selecteren

   Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, leeftijd van de groepsleden.

    

   Maatregelen van Ski Like a Pro

   • Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM en plaatselijke gezondheidsinstanties.
   • Ski- en snowboardlessen in kleine groepen van max. 8 pers. (en meestal zelfs max. 6 pers. zoals je van ons gewend bent).
   • We brengen je op de hoogte van de geldende maatregelen voor de start van de reis en tijdens de reis als er iets verandert.
   • 24/7 contactservice met reisleiding die ook in de Alpen aanwezig is in geval van nood.
   • Speciale coronaclausule voor onze reizen en diensten, zodat je geen enkel risico loopt.*

   Met de volgende maatregelen kun je rekening houden, maar de situatie kan snel wijzigen

   • Mondmaskers verplicht in rijen, skiliften en horeca. In Oostenrijk is een FFP2 mondmasker verplicht.
   • Vaste zitplaatsen in de horeca en geen statafels (mondkapje mag aan tafel af).
   • Corona toegangsbewijs verplicht in de horeca, skiliften en accommodaties.

   Dit kan gewoon zoals je gewend bent

   • Lekker skiën en snowboarden
   • Genieten van de schone berglucht
   • Wandelen
   • Heerlijke schnitzel , kaasfondue of pizza eten

   *Lees ook vooral de coronavirus update met de huidige annuleringsvoorwaarden voor annuleringen die te maken hebben met Corona en over hoe Ski Like a Pro
   omgaat met de coronacirsis en annuleringen.

    

   Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersportreis met Ski Like a Pro!

   Avi de Winter

   +31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

   ‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

    

    Je kunt hier meerdere opties selecteren

    HotelPensionChaletAppartementSki- en snowboardlessenPrivé-skileraarGidsVerhuurmateriaalLeuke activiteitenVluchten + transfersBusreisTreinticketsCateringserviceDriver serviceHousekeeping service

    Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

    Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.