Luxe wintersportvakantie bijzonder goed geregeld

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij stellen graag een offerte op maat op en komen bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Geen wens is voor ons te gek!

Bijzonder goed geregeld, zodat jij helemaal niks meer hoeft te doen!

Wij organiseren een onvergetelijk familiereis naar de sneeuw met de leukste accommodatie, zelfs in hoogseizoenweken. Kijk snel wat er allemaal tot de mogelijkheden behoord. Geen aanvraag is ons te gek!

Accommodatie

Wij zoeken het meest geschikte chalets, hotel, pension of appartementen. Ook een chalet/appartement voor meerdere gezinnen behoord tot de mogelijkheden. Zit u graag boven op de berg of vlakbij de aprés-ski? Bijna alles is mogelijk!

Vervoer

Gezellig samen in een luxe touringcar, met 9 persoons busjes, met de trein of met het vliegtuig. Wij regelen het voor je!

Skilessen

Onze Nederlandstalige privé-leraar begeleid jou en je kinderen door het door jullie gekozen skigebied! De leraar start en eindigt op de door jou gewenste locatie en tijd. Wel zo flexibel!

Catering en housekeeping

Wij kunnen luxe catering verzorgen in ieder appartement en chalet. Onze chef kok, heeft veel ervaring en zorgt a.d.h.v. jullie wensen voor de ultieme dining experience!

Verhuurmateriaal

Ons eigen verhuurmateriaal van bekende A-merken wordt op naam klaargezet bij jouw chalet of hotel. Dat scheelt je de eerste dag een hele hoop tijd en gedoe!

Driver service

Zit uw chalet net wat ver van de piste? Geen probleem, onze chauffeur brengt u in een luxe 9 pers. busje naar de piste en après-ski.

Onze service

Waar u maar wilt

Wij gaan waar u naartoe wilt in de Alpen en daarbuiten. De meeste ervaring hebben wij in Oostenrijk, Italië en Zwitserland, maar wilt u een bijzondere wintersportreis maken naar bijvoorbeeld Lapland, Japan of Canada, dan kunnen wij dat ook voor u organiseren!

Onbezorgd op wintersportvakantie

Na ontvangst van uw aanvraag komen wij graag bij u langs of maken we een bel-afspraak om de mogelijkheden voor uw luxe wintersportreis te bespreken. Daarna gaan wij voor u opzoek en komen wij zo snel mogelijk met een aanbod. Voor vertrek ontvangt u van ons een brochure met alle nodige informatie en tijdens uw reis is er een Nederlandstalige reisleider van Ski Like a Pro op locatie (tevens ook de ski- / snowboardleraar) die u graag helpt om op locatie restaurants te reserveren, bijzondere uitjes te organiseren of dingen voor u te regelen bij uw accommodatie. U hoeft alleen zelf uw koffer in te pakken, de rest regelen wij!

Ski- en snowboardleraren met passie

Uw wintersportreis wordt nog leuker als je ook nog wat bij kan leren op de ski’s of het snowboard. Daarom gaan onze privé ski- en snowboardleraren graag naar het door u gekozen skigebied. Al onze Nederlandstalige leraren hebben veel ervaring bij verschillende skischolen in Nederland en het buitenland. Sommige van onze leraren geven zelfs in de zomer skiles in Australië en Nieuw-Zeeland of zijn wedstrijdtrainer. Verder vinden wij het belangrijk dat onze leraren beschikken over hoge skilerarendiploma’s en motiveren wij onze leraren om door te blijven leren.

Onze leraren gaan met u op pad met als doel u zoveel mogelijk bij te leren en er een onvergetelijke vakantie van te maken. Wij hanteren geen vaste lestijden, zodat u uw dag kunt inplannen zoals u wilt. Je mag ook de groepen samen met de leraar indelen, zo kunnen de verschillende groepsleden verspreid over de dag met de leraar op pad of kan er met de hele groep samen geskied worden. Zo bent u verzekerd van een onbezorgde en leerzame wintersportvakantie!

Familie of vriendengroep

Samen met een aantal gezinnen of vrienden op reis. Geen gedoe, wij vinden een geschikt hotel of chalet voor jullie reisgezelschap. Zelfs in de hoogseizoenweken kunnen wij vaak nog accommodaties vinden voor grotere groepen.

Zakenrelaties

Wij zorgen ervoor dat al uw zakenrelaties gemakkelijk naar het door u gekozen hotel/chalet reizen individueel of samen als groep. Op locatie zijn voldoende mogelijkheden tot vergaderen en dineren in uw eigen chalet met privé-kok of in een geschikt hotel met eigen ruimtes voor uw gezelschap. We hebben goede contacten met sprekers en coaches om van uw zakenreis een echt succes te maken.

Catering service

Bij Ski Like a Pro is het mogelijk om ieder chalet of appartement te laten cateren door onze ervaren chefs. Dagelijks zorgen we voor een uitgebreid ontbijtbuffet en een 3- tot 6-gangendiner in de avond. Ook een namiddag snack en lunch behoren tot de mogelijkheden. We stellen het menu samen aan de hand van uw (dieet)wensen. Onze chefs hebben ervaring in de beste restaurants en zorgen voor een bijzondere ervaring, iedere dag weer!

Driver service

Is het chalet of appartement net te ver weg van de piste of heeft u geen zin om ver te lopen? Dan kun je gebruik maken van onze driverservice. Er staan gedurende de gehele vakantie een chauffeur tot jullie beschikking met een modern personenbusje voor 9 personen (klasse Mercedes Vito/VW Transporter). De chauffer brengt jullie naar de skiliften, het dorp, het beste restaurant in de omgeving of mooie wandelgebieden. Wij kunnen ook jullie transfers van en naar het vliegveld verzorgen.

Housekeeping

Met onze housekeeping service zorgen wij voor een hotel experience in jullie appartement of chalet. Wij kunnen dat organiseren op iedere locatie. Dagelijks worden alle kamers en ruimtes gereinigd en bedden opgemaakt. In het midden van de week vindt er een handdoek en beddengoed wissel plaats.

Discreet op wintersportvakantie

Als u vaak op straat herkend wordt door uw publieke baan, dan begrijpen wij het dat u ongestoord van uw vakantie wilt genieten. Wij organiseren uw discrete wintersportreis in privé-accommodatie met alle faciliteiten van een hotel, zodat u ongestoord met uw gezin of vriendengroep van uw vakantie kunt genieten. Ook de beveiliging kunnen wij voor u organiseren.

Ervaringen

Check alle 5 sterren ervaringen op Facebook en Google!

Ons team

Updates van Ski Like a Pro