Groepsreis op maat.

Jullie wintersportreis bijzonder goed geregeld!

Wij organiseren verzorgde wintersportreizen met fantastische accomodaties, ski- en snowboardinstructeurs, gezellige après-ski en activiteiten naast het skiën. Voor je bedrijfsuitje, school, vereniging, familie of vriendengroep.

Jullie wintersportreis bijzonder goed geregeld

Dit kunnen we allemaal voor je regelen!

Transport

Onze opties: luxe touringcar, budget touringcar, personenbusjes (zelf rijden), vliegen + transfer, first class vliegen + transfer, trein of gewoon met eigen vervoer

Verzorging

Wij hebben een ruime keuze aan chalets, hotels, pensions en appartementen voor groepen van 4 tot 400 personen. Zit u graag boven op de berg of vlakbij de aprés ski? Bijna alles is mogelijk!

Skilessen

Tijdens de reis verzorgen wij ski & snowboardlessen door proffessionele Nederlandstalige ski en snowboardleraren. De lessen zijn voor elk niveau, zo valt er voor iedereen wat te leren!

Activiteiten

Wij organiseren zowel op de piste als in de avond leuke teambuildingactiviteiten: leuke dinertjes op een bijzondere plek, teambuildingspellen, beerpong, rodelen, skispeurtocht, sneeuw en lawinekunde theorieles.

Gingen u voor

Je kunt rekenen op de Ski Like a Pro service.

 • Wij bieden ski- en snowboardlessen voor jong en oud en beginner tot vergevorderde. Omdat al onze privé-leraren veel expertise, ervaring en diploma’s hebben kunnen wij zelfs de beste skiërs en snowboarders nog verder helpen.
 • Je beschikt altijd over een persoonlijke reisleider voor de reis en op locatie. Zo ga je zonder zorgen op reis en kom je niet voor verassingen te staan. De reisleider helpt je ook graag met reserveren van restaurants, wijst je de leukste plekjes en helpt met wensen en vragen.
 • Ons eigen verhuurmateriaal van bekende A-merken wordt op naam klaargezet bij jouw chalet of hotel. Dat scheelt je de eerste dag een hele hoop tijd en gedoe!
 • Gebruik ons handige online boekingssysteem voor grote groepen, zo kan iedereen zelf zijn of haar reis regelen en hoef je niet achter je collega’s of vrienden aan te zitten om nog geld te ontvangen.
 • Geen verborgen kosten!

Zo ben je verzekerd van een bijzonder goed geregelde wintersportvakantie!

Garantieregeling.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Ski Like a Pro gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt.

Lees meer

Wij komen graag bij je langs om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op te stellen!

Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersport groepsreis met Ski Like a Pro!

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Je kunt hier meerdere opties selecteren

  HotelPensionChaletAppartementPrivé-skileraarGidsVerhuurmateriaalLeuke activiteitenVluchten + transfersBusreisTreinticketsCateringserviceDriver serviceHousekeeping service

  Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

  Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.

  Ervaringen Ski Like a Pro

  Ervaringen met Ski Like a Pro.

  Top organisatie, communicatie en planning! Volgend jaar weer

  Roos Rieu

  alles was super geregeld en ook nog eens heel gezellig!

  Ben Pustjens

  Drie fantastische dagen gehad in Oostenrijk dankzij Ski Like a Pro. Avi heeft onze reis van begin tot eind goed geregeld, niet alleen op de piste, maar ook de reis inclusief transfer en een top accommodatie. Dank!

  Jacob Polak

  Super skiweek gehad met onze groep van 8 volwassenen en 8 kids. Ski like a pro regelde voor ons werkelijk alles: de skipassen lagen klaar, de botten en ski’s in de juiste maat, privé skiles voor 3 groepen, een party dolle avond voor onze kids enzovoort. we missen Avi, Max en Naomi nog en willen alleen nog maar zo skiën: van de eerste ploeg tot eerste jumps, iedereen heeft veel bijgeleerd. Super team, bedankt!

  Astrid Leijssens