Groepsreis op maat.

Zonder zorgen op wintersportvakantie. Wij organiseren verzorgde wintersportreizen met ski- & snowboardlessen. Voor je bedrijf, school, vereniging, familie of vriendengroep.

Groepsreis Ski Like a Pro

Een wintersportreis zonder zorgen

Dit kunnen we allemaal voor u regelen!

Transport

Onze opties: luxe touringcar, budget touringcar, personenbusjes (zelf rijden), vliegen + transfer, first class vliegen + transfer of gewoon met eigen vervoer

Verzorging

Wij hebben een ruime keuze aan chalets, hotels, pensions en appartementen voor groepen van 4 tot 80 personen. Zit u graag boven op de berg of vlakbij de aprés ski? Bijna alles is mogelijk!

Skilessen

Tijdens de reis verzorgen wij ski & snowboardlessen door proffessionele Nederlandstalige ski en snowboardleraren. De lessen zijn voor elk niveau, zo valt er voor iedereen wat te leren!

Activiteiten

Wij organiseren zowel op de piste als in de avond leuke teambuildingactiviteiten: leuke dinertjes op een bijzondere plek, teambuildingspellen, beerpong, rodelen, skispeurtocht, sneeuw en lawinekunde theorieles.

Waar u maar wilt.

Voor iedere groep hebben wij een passende accommodatie. Wij passen ons aanbod graag op uw voorkeur aan. Laat ons weten waar u graag naartoe zou willen gaan en wij regelen het!

Gingen u voor

Sfeerimpressie.

Wij komen graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op te stellen!

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht