Jullie familiereis bijzonder goed geregeld

Vraag een reis op maat aan of kies één van onze samengestelde reizen. We passen iedere reis compleet op jouw wensen aan.

Maak je keuze

Accommodatie inspiratie

Bekijk een selectie van onze vaste accommodaties

Bekijk een selectie van goede accommodaties geschikt voor het hele gezin

Privé-skileraar

Je eigen skileraar mee op wintersport

Speciaal voor jou groep beschikbaar zolang de liften geopend zijn.

Of vraag ons direct naar de mogelijkheden! Offerte aanvragen

Bijzonder goed geregeld, zodat jij helemaal niks meer hoeft te doen!

Wij organiseren een onvergetelijk familiereis naar de sneeuw met de leukste accommodatie, zelfs in hoogseizoenweken. Kijk snel wat er allemaal tot de mogelijkheden behoord. Geen aanvraag is ons te gek!

Accommodatie

Wij zoeken het meest geschikte chalet, hotel, pension of appartement. Ook een chalet/appartement voor meerdere gezinnen behoord tot de mogelijkheden. Zit je graag boven op de berg of vlakbij de aprés-ski? Bijna alles is mogelijk!

Vervoer

Gezellig samen in een luxe touringcar, met 9 persoons busjes, met de trein of met het vliegtuig. Wij regelen het voor je!

Skilessen

Onze Nederlandstalige privé-leraar begeleid jou en je kinderen door het door jullie gekozen skigebied! De leraar is zolang de liften geopend zijn beschikbaar, dus geen gedoe met wachten voor de skischool. meer

Catering en housekeeping

Wij kunnen luxe catering verzorgen in ieder appartement en chalet. Onze chef kok, heeft veel ervaring en zorgt a.d.h.v. jullie wensen voor de ultieme dining experience!

Verhuurmateriaal

Ons eigen verhuurmateriaal van bekende A-merken wordt op naam klaargezet bij jouw chalet of hotel. Dat scheelt je de eerste dag een hele hoop tijd en gedoe!

Driver service

Zit uw chalet net wat ver van de piste? Geen probleem, onze chauffeur brengt u in een luxe 9 pers. busje naar de piste en après-ski.

Ons team

Ervaringen

Check alle 5 sterren ervaringen op Facebook en Google!