Jullie familiereis bijzonder goed geregeld

Vraag een reis op maat aan of kies één van onze samengestelde reizen. We passen iedere reis compleet op jouw wensen aan.

Maak je keuze

Accommodatie assortiment

Bekijk een selectie van onze vaste accommodaties COMMING SOON

Vanaf mei komt ons reisaanbod 2022 online!

Familie groepsreis

Met je gezin mee met een groepsreis in de kerstvakantie & krokusvakantie COMMING SOON

Vanaf mei komt ons reisaanbod voor 2022 online!

Bijzonder goed geregeld, zodat jij helemaal niks meer hoeft te doen!

Wij organiseren een onvergetelijk familiereis naar de sneeuw met de leukste accommodatie, zelfs in hoogseizoenweken. Kijk snel wat er allemaal tot de mogelijkheden behoord. Geen aanvraag is ons te gek!

Accommodatie

Wij zoeken het meest geschikte chalet, hotel, pension of appartement. Ook een chalet/appartement voor meerdere gezinnen behoord tot de mogelijkheden. Zit je graag boven op de berg of vlakbij de aprés-ski? Bijna alles is mogelijk!

Vervoer

Gezellig samen in een luxe touringcar, met 9 persoons busjes, met de trein of met het vliegtuig. Wij regelen het voor je!

Skilessen

Onze Nederlandstalige privé-leraar begeleid jou en je kinderen door het door jullie gekozen skigebied! De leraar is zolang de liften geopend zijn beschikbaar, dus geen gedoe met wachten voor de skischool.

Catering en housekeeping

Wij kunnen luxe catering verzorgen in ieder appartement en chalet. Onze chef kok, heeft veel ervaring en zorgt a.d.h.v. jullie wensen voor de ultieme dining experience!

Verhuurmateriaal

Ons eigen verhuurmateriaal van bekende A-merken wordt op naam klaargezet bij jouw chalet of hotel. Dat scheelt je de eerste dag een hele hoop tijd en gedoe!

Driver service

Zit uw chalet net wat ver van de piste? Geen probleem, onze chauffeur brengt u in een luxe 9 pers. busje naar de piste en après-ski.

Ons team

Ervaringen

We zijn met ons team voor het 2e jaar op rij met Ski Like a Pro op wintersport geweest. IJzersterke organisatie en geduldige docenten. Compleet ontzorgd. Max wist alles op 100 manieren uit te leggen aan ons beginnersclubje. Teun heeft de ervaren skiërs en snowboarders ook bijzonder goed geholpen tijdens de clinics. Avi, je bent een BBQ held! Bedankt voor alles jongens. Volgend jaar weer!

Talitha la MacchiaWUA global

Voor de 2e jaar op rij hebben ze ons bedrijfsuitje georganiseerd en het was wederom fantastisch! Alles is tot in de puntjes geregeld: superfijne leraren, toplocatie gefixt, heerlijke bbq en de communicatie ging ook altijd heel smooth. Thanks Avi, Max en Teun, jullie zijn geweldig!

MyrtheWUA global

Wij gaan al jaren met Avi de Winter mee op skireis. Echt super kan niks verzinnen waarom het niet perfect zou zijn.
Dit jaar heb ik voor het eerst ook een bedrijfsuitje georganiseerd via Avi, Max en Teun ook dit was super geregeld
Zoals ik al mooi zei iedereen heeft de skikoorts gekregen en willen vaker

Paul van StippentPVS hoveniers

Check alle 5 sterren ervaringen op Facebook en Google!