Ervaringen

Heeft u een leuke ervaring gehad met Ski Like a Pro? Laat dan weten wat u ervan vond!

Superzinvolle en gezellige opfrisavond.

★★★★★
5 5 1
Superzinvol omdat je 2 uur lang intensief les krijgt waarbij je echt vooruitgang boekt in je skiën. En gezellig omdat we als groep hadden ingetekend. En er wordt heel ontspannen, maar heel duidelijk les gegeven ! Leuk is ook dat op een gegeven moment de groep opgesplitst werd, een groep carven en de andere groep kleine bochtjes. De vrijdag erna had ik weer skiles in Huizen en de skileraar keek me argwanend aan toen ik beneden aankwam. We waren bij 8 bochten halen gebleven de week ervoor en ik kwam er nu met maar liefst 12 beneden met gemak! Wij, Wim en ik, zijn er dan 8 maart weer zeker bij om vervolgens vanaf 13 maart los te gaan in Oostenrijk ! Avi en Max, super !! Wij hopen dat jullie nog jarenlang gaan opfrissen !!! En om in stijl van de opmerkingen hieronder te blijven, VET COOL !!!

Topweek

★★★★★
5 5 1
We hebben een top week gehad met Avi en Max. Ik had zelf eigenlijk geen les geboekt maar vele van de reisgroep wel. Geen probleem om aan te sluiten Ook was ik de enige snowboarder. Ook dat was geen probleem, terwijl de skiërs hun opdracht gekregen hadden kreeg ik de mijne en aan het einde van de dag nog even privé les. Mijn niveau is behoorlijk verbeterd!!

Super geslepen ski's

★★★★★
5 5 1
Avi had voor mijn wintersport mijn ski's geslepen en gewaxt. Ondanks dat mijn ski's alweer 10 jaar oud zijn, gingen ze na de onderhoudsbeurt van Avi weer als een speer! Voor de volgende onderhoudsbeurt kom ik zeker terug. Bedankt!

Super leuk!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn met Avi in de carnavals vakantie wezen skiën. Het was super gezellig en we zaten in Westendorf. We zijn naar Veel andere gebieden geskied en het was echt super leuk!

Hele leuke vakantie gehad

★★★★★
5 5 1
Hele leuke vakantie gehad en super begeleiding voor de kinderen, maar ook alle lessen aan de volwassenen waren van uitstekende kunst.

Super scherp

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn ski's van Max teruggekregen. Zagen er weer super uit. Krassen netjes gevuld en super scherp. Ik breng ze volgende keer weer naar Max!

Snel geleerd

★★★★★
5 5 1
Tot voor kort had ik nog nooit op ski's gestaan. Toch wilde ik voor de vakantie eerst twee uurtjes les hebben gehad in Nederland, bij skibaan Soesterberg. Wat was het ontzettend leuk, al snel kon ik zelfstandig met ploegbochten naar beneden komen. Echt een aanrader!

Topweek gehad

★★★★★
5 5 1
Net terug van vakantie in Schladming samen met Skilikeapro. We hebben een topweek gehad met veel uitdagingen voor de gevorderde skiërs en veel tips voor beginners. Ook naast de piste 5* waard! Thx Mirelle Avi en Max! Tot volgend jaar

Als "vanouds" weer top geweest!

★★★★★
5 5 1
Ook deze winter heeft onze zestal Coole Kids weer kunnen genieten van de top begeleiding van Ski Like a Pro. Kwaliteit, sportiviteit, flexibiliteit en gezelligheid. Het was weer een top week! Ons zestal kan inmiddels supergoed skieen, als ware ze in Oostenrijk geboren. Het zijn toppertjes! Bedankt!

Heel leuk

★★★★★
5 5 1
We zijn met karneval met avi wezen skiën, dat was heel leuk en gezellig. We hebben ook vaak hele leuke tochten gemaakt naar andere plaatsjes van Westendorf. De jaren ervoor hebben we les van max gehad dat was ook heel leuk want ze zIjn allebei lekker gek en kunnen heel goed skiën!

Beginner

★★★★★
5 5 1
Inmiddels meerdere jaren les van Max gekregen en heb veel geleerd en mooie vooruitgang geboekt! Komend ski seizoen ga ik zeker weer gebruik maken van zijn lessen! Een absolute aanrader voor alle niveau's!

Super weerk!

★★★★★
5 5 1
Was weer een super week met Ski Like a Pro, Avi. De kids hebben veel geleerd, en het vooral ook heel leuk gehad! Ook nog dagje snowboarden! Top! Gaan we zeker weer doen met Ski like a Pro!

Geweldige skireis

★★★★★
5 5 1
Geweldige skireis, zeer tevreden over de organisatie van Avi en de keuze voor het skigebied!

Alles was tot in de puntjes georganiseerd

★★★★★
5 5 1
We hebben al vaker een georganiseerde skivakantie met een grotere groep gedaan maar met Skilikeapro was het niveau zeker een paar trappen hoger! De kinderen kregen in heel kleine groepjes les, hebben technisch veel bijgeleerd, en de funfactor werd zeker bewaard door Avi en Max! Alles was tot in de puntjes georganiseerd: skipassen, materiaal, vervoer, dagplanning...een oase van rust op toch een drukke activiteitenweek! Na 1 week willen de kinderen geen andere skivakantie meer! En wij ook niet:)

Volgend jaar zeker weer!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben echt een top week achter de rug. We waren met 2 gezinnen en jong en oud kon in no time verantwoord de rode piste af. Iedereen heeft enorm veel geleerd op een heel plezierige manier. De kinderen waren helemaal gek van de leraren en willen zelfs in Nederland door met lessen! Volgend jaar zeker weer. Ga zo door Avi!!

Kinderen meerdere jaren les gehad

★★★★★
5 5 1
Twee super jongens die er een prachtige week van maken. Ze leren de kinderen maar ook volwassenen veel bij in een week. Dit zijn echt twee toppers, de moeite waard. laat je verrassen door Avi en Max.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Wat hebben we een super week gehad. Dit was onze eerste ervaring met Max en Avi. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. De kids wilde liever geen les en heel de vakantie vrij skiën. Na 5 dagen les wilde ze liever de laatste dag ook les en niet meer vrij skiën. Dat zegt wat mij betreft genoeg. Mannen super bedankt we zien jullie volgend jaar weer. Jullie zitten al weer aan ons vast.

5-sterren plus!

★★★★★
5 5 1
5-sterren plus! We vonden het de max met Ski like a Pro ! Duizend maal dank en tot volgend jaar!

Super goede skilessen

★★★★★
5 5 1
Avi en Jody hebben door hun super goede skilessen voor ons en de kinderen er een onvergetelijke skiweek van gemaakt!

De lessen waren zo goed dat na twee dagen iedereen in de groep les nam!

★★★★★
5 5 1
Wij waren met een groep van 16 personen en hadden Avi en Max als leraren. We hebben groepen ingedeeld en sommigen gingen zelf skiën of namen aan het eind van de dag nog een uurtje privé les. Alles was mogelijk. De lessen waren zo goed dat na twee dagen iedereen in de groep les nam. Het niveau van de gehele groep is enorm gestegen (wat skiën betreft dan). Verder was het bere gezellig. Buiten dat ze goed les geven, zijn het ook clowns op ski’s en kunnen ze de kinderen uitstekend vermaken.

bovenal ontzettend veel lol gehad!

★★★★★
5 5 1
Wat hebben onze jongens een fantastische week in Maria Alm gehad met Sven van Ski like a Pro! Heel veel tijd off piste, op bospaadjes en in het funpark doorgebracht. En aardig wat technische snufjes bijgeleerd. Maar bovenal hebben ze ontzettend veel lol gehad! En dankzij de privéles die Sven aan ons zoontje van 6 gegeven heeft, komt hij super gecontroleerd en ontspannen de zwarte piste af. Top geregeld, Ski like a Pro! En Sven, super bedankt voor je enthousiasme, begeleiding en inzet! Op naar volgend jaar! Dan gaan we zeker weer met Ski like a Pro op pad!

Ik vertrouw Avi voor de volle 100 %

★★★★★
5 5 1
Avi was een hele fijne leraar, zeker als iemand (zoals ik) heel erg last heeft van angsten op de berg. Hij had veel geduld, maar probeerde mij wel op mijn eigen niveau uit te dagen!

Top georganiseerd

★★★★★
5 5 1
Top georganiseerd Fantastisch!

Amazing experience

★★★★★
5 5 1
Amazing experience.. thank you for your patience’s and skill. Highly recommend others to use Ski Like A Pro and hope to see you both soon. Wishing you all the very best!

Super leuke week

★★★★★
5 5 1
Skiën met Avi en Max is super leuk, we waren in Westendorf 2015 en Avi bracht ons naar de verste plekjes. HET IS GEWOON SUPER LEUK!!! We konden skiën en snowboarden in een week, ik heb ook met Max geskied hij is super grappig KORTOM: SUPER LEUKE WEEK!!! 5 STERRETJES WAARD!!! Het is echt vet met Avi & Max

Ski like a pro regelde voor ons werkelijk alles.

★★★★★
5 5 1
Super skiweek gehad met onze groep van 8 volwassenen en 8 kids. Ski like a pro regelde voor ons werkelijk alles: de skipassen lagen klaar, de botten en ski’s in de juiste maat, privé skiles voor 3 groepen, een party dolle avond voor onze kids enzovoort. we missen Avi, Max en Naomi nog en willen alleen nog maar zo skiën: van de eerste ploeg tot eerste jumps, iedereen heeft veel bijgeleerd. Super team, bedankt!

Maximaal genieten

★★★★★
5 5 1
Door de service van Ski Like a Pro heb ik maximaal kunnen genieten van het skiën! Bedankt!

Veel bijleren!

★★★★★
5 5 1
We waren met een familie die al jaren skiet, iedereen heeft verschillend niveau en dan ook nog 1 snowboarder. Iedereen kreeg persoonlijke aandacht waar hij/zij aan kon werken met verschillende oefeningen. Erg leuk dat je nog zoveel kunt bijleren!

Top-week!

★★★★★
5 5 1
We hebben een top-week gehad in Nauders met Avi & Max! De kids vonden het direct te gek. Goede tips tijdens de les en plezier maken stond voorop. Iedereen is super voorruit gegaan. Kortom; wil je flink veel leren op een super leuke manier? Boek dan je eigen privé leraar bij Ski Like a Pro!! Tot volgend jaar!!

Topaccommodatie en top geregeld!

★★★★★
5 5 1
Drie fantastische dagen gehad in Oostenrijk dankzij Ski Like a Pro. Avi heeft onze reis van begin tot eind goed geregeld, niet alleen op de piste, maar ook de reis inclusief transfer en een top accommodatie. Dank!

Super

★★★★★
5 5 1
Alle kinderen (2 tem 12 jaar)waren dol enthousiast om met Avi te skiën! Ze hebben ook heel veel bijgeleerd op die paar dagen! Echte aanrader!

Fantastische week met Avi

★★★★★
5 5 1
Fantastische week achter de rug met Avi in Rohrmoos, Oostenrijk. Alles werd uitstekend voor ons geregeld!

Topweek!

★★★★★
5 5 1
Met carnaval ging ik skiën en ging ik met een groepje met Avi mee. Avi is heel gezellig, hij kan heel gek doen maar ook serieus zijn. Een aantal jaar geleden kreeg ik skiles van Max. Max is heel grappig en een beetje (heel erg) gek. Skiën met Avi en/of Max is heel leuk.

Als een speer!

★★★★★
5 5 1
Max heeft voor mijn skivakantie mijn ski´s gewaxt en geslepen. Ze gingen als een speer! Super, dank Max!

Deel hier je ervaringen:

Naam
Email
Ervaring
Waardering
Wat vond je er van?

Deel je ervaringen ook op social media: