Ervaringen

Heeft u een leuke ervaring gehad met Ski Like a Pro? Laat dan weten wat u ervan vond!

Ik vertrouw Avi voor de volle 100 %

★★★★★
5 5 1
Avi was een hele fijne leraar, zeker als iemand (zoals ik) heel erg last heeft van angsten op de berg. Hij had veel geduld, maar probeerde mij wel op mijn eigen niveau uit te dagen!

Snel geleerd

★★★★★
5 5 1
Tot voor kort had ik nog nooit op ski's gestaan. Toch wilde ik voor de vakantie eerst twee uurtjes les hebben gehad in Nederland, bij skibaan Soesterberg. Wat was het ontzettend leuk, al snel kon ik zelfstandig met ploegbochten naar beneden komen. Echt een aanrader!

Super leuk!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn met Avi in de carnavals vakantie wezen skiën. Het was super gezellig en we zaten in Westendorf. We zijn naar Veel andere gebieden geskied en het was echt super leuk!

Kinderen meerdere jaren les gehad

★★★★★
5 5 1
Twee super jongens die er een prachtige week van maken. Ze leren de kinderen maar ook volwassenen veel bij in een week. Dit zijn echt twee toppers, de moeite waard. laat je verrassen door Avi en Max.

Topweek!

★★★★★
5 5 1
Met carnaval ging ik skiën en ging ik met een groepje met Avi mee. Avi is heel gezellig, hij kan heel gek doen maar ook serieus zijn. Een aantal jaar geleden kreeg ik skiles van Max. Max is heel grappig en een beetje (heel erg) gek. Skiën met Avi en/of Max is heel leuk.

Super scherp

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn ski's van Max teruggekregen. Zagen er weer super uit. Krassen netjes gevuld en super scherp. Ik breng ze volgende keer weer naar Max!

Heel leuk

★★★★★
5 5 1
We zijn met karneval met avi wezen skiën, dat was heel leuk en gezellig. We hebben ook vaak hele leuke tochten gemaakt naar andere plaatsjes van Westendorf. De jaren ervoor hebben we les van max gehad dat was ook heel leuk want ze zIjn allebei lekker gek en kunnen heel goed skiën!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Wat hebben we een super week gehad. Dit was onze eerste ervaring met Max en Avi. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. De kids wilde liever geen les en heel de vakantie vrij skiën. Na 5 dagen les wilde ze liever de laatste dag ook les en niet meer vrij skiën. Dat zegt wat mij betreft genoeg. Mannen super bedankt we zien jullie volgend jaar weer. Jullie zitten al weer aan ons vast.

Als "vanouds" weer top geweest!

★★★★★
5 5 1
Ook deze winter heeft onze zestal Coole Kids weer kunnen genieten van de top begeleiding van Ski Like a Pro. Kwaliteit, sportiviteit, flexibiliteit en gezelligheid. Het was weer een top week! Ons zestal kan inmiddels supergoed skieen, als ware ze in Oostenrijk geboren. Het zijn toppertjes! Bedankt!

Als een speer!

★★★★★
5 5 1
Max heeft voor mijn skivakantie mijn ski´s gewaxt en geslepen. Ze gingen als een speer! Super, dank Max!

Super

★★★★★
5 5 1
Alle kinderen (2 tem 12 jaar)waren dol enthousiast om met Avi te skiën! Ze hebben ook heel veel bijgeleerd op die paar dagen! Echte aanrader!

Beginner

★★★★★
5 5 1
Inmiddels meerdere jaren les van Max gekregen en heb veel geleerd en mooie vooruitgang geboekt! Komend ski seizoen ga ik zeker weer gebruik maken van zijn lessen! Een absolute aanrader voor alle niveau's!

Super leuke week

★★★★★
5 5 1
Skiën met Avi en Max is super leuk, we waren in Westendorf 2015 en Avi bracht ons naar de verste plekjes. HET IS GEWOON SUPER LEUK!!! We konden skiën en snowboarden in een week, ik heb ook met Max geskied hij is super grappig KORTOM: SUPER LEUKE WEEK!!! 5 STERRETJES WAARD!!! Het is echt vet met Avi & Max

Superzinvolle en gezellige opfrisavond.

★★★★★
5 5 1
Superzinvol omdat je 2 uur lang intensief les krijgt waarbij je echt vooruitgang boekt in je skiën. En gezellig omdat we als groep hadden ingetekend. En er wordt heel ontspannen, maar heel duidelijk les gegeven ! Leuk is ook dat op een gegeven moment de groep opgesplitst werd, een groep carven en de andere groep kleine bochtjes. De vrijdag erna had ik weer skiles in Huizen en de skileraar keek me argwanend aan toen ik beneden aankwam. We waren bij 8 bochten halen gebleven de week ervoor en ik kwam er nu met maar liefst 12 beneden met gemak! Wij, Wim en ik, zijn er dan 8 maart weer zeker bij om vervolgens vanaf 13 maart los te gaan in Oostenrijk ! Avi en Max, super !! Wij hopen dat jullie nog jarenlang gaan opfrissen !!! En om in stijl van de opmerkingen hieronder te blijven, VET COOL !!!

Top-week!

★★★★★
5 5 1
We hebben een top-week gehad in Nauders met Avi & Max! De kids vonden het direct te gek. Goede tips tijdens de les en plezier maken stond voorop. Iedereen is super voorruit gegaan. Kortom; wil je flink veel leren op een super leuke manier? Boek dan je eigen privé leraar bij Ski Like a Pro!! Tot volgend jaar!!

Super geslepen ski's

★★★★★
5 5 1
Avi had voor mijn wintersport mijn ski's geslepen en gewaxt. Ondanks dat mijn ski's alweer 10 jaar oud zijn, gingen ze na de onderhoudsbeurt van Avi weer als een speer! Voor de volgende onderhoudsbeurt kom ik zeker terug. Bedankt!

Deel hier je ervaringen:

Naam
Email
Ervaring
Waardering
Wat vond je er van?

Deel je ervaringen ook op social media: