fbpx Skip to main content

Coronavirus update | Boeken bij Ski Like a Pro 2021/2022

By januari 9th, 2021Nieuws

CORONAVIRUS UPDATE | BOEKEN BIJ SKI LIKE A PRO 2021/2022 (update 5 januari 2021)

Allereerst willen we onze waardering uitspreken voor onze medemensen die op dit moment keihard aan het werk zijn in alle vitale sectoren. Daarnaast willen we iedereen die getroffen is door deze crisis ontzettend veel sterkte wensen. Inmiddels zijn wij weer hard bezig met de voorbereidingen voor aankomend winterseizoen. 

We begrijpen heel goed dat als je skireis geannuleerd is, je daar flink van baalt. De sneeuwpret komt hopelijk nog aan het eind van dit seizoen. Natuurlijk staan wij dan weer voor je klaar. Corona krijgt ons er gelukkig niet onder! 

Klik hier voor een visueel overzicht van onze maatregelen

Heeft de corona crisis veel impact op mijn boeking bij Ski Like a Pro? 

Nee. Niemand kan zeggen hoe de maatregelen in de winterperiode zich precies zullen ontwikkelen, maar we hebben goede hoop dat de skigebieden nog open kunnen gaan en er nog gereisd (in aangepaste vorm). In Oostenrijk, Italië en Zwitserland maken ze zich helemaal klaar om zo corona-proof mogelijk weer alle skigebieden te openen en veel gebieden zijn al open voor inwoners. Verder zorgen we ervoor dat mensen die bij ons boeken en al geboekt hebben geen enkel risico lopen.

Mijn reis is geannuleerd. Moet ik iets doen?

Als jouw reis geannuleerd wordt, dan bellen of mailen wij u hierover en nemen we zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op. We hebben contact opgenomen met iedereen waarvan de reizen zijn geannuleerd. Alle annuleringen zijn als het goed is helemaal afgewikkeld. Mocht dat toch niet helemaal het geval zijn, laat dat ons graag zo snel mogelijk weten. 

Ik wil graag een reis boeken met accommodatie. Moet ik aanbetalen?

Bij een pakketreis (minstens 2 reisdiensten) bij Ski Like a Pro kun je in ieder geval alvast een vrijblijvende aanvraag doen. Wanneer we de optie vast mogen leggen moet er wel een aanbetaling gedaan worden. Wij geven duidelijk aan als wij een offerte sturen wat de annuleringsvoorwaarden zijn van de aangeboden accommodatie(s) tevens geldt op alle reizen geboekt vanaf 1 december 2020 de corona-clausule onder aan deze pagina. Voor het boeken van privé leraren geldt de onderstaande regeling. 

Ik wil graag een privé-leraar boeken. Kan dat zonder risico?

Ja, we vragen pas een aanbetaling zodra duidelijk wordt dat er geen negatief reisadvies meer is naar de bestemming. Indien het reisadvies toch onverhoopt naar oranje/rood veranderd, dan geldt de corona-clausule onder aan deze pagina.

Ik heb een reis geboekt voor half maart. Moet ik iets doen? 

Nee. We annuleren de reis indien er een oranje of rood reisadvies is. Natuurlijk houden we de situatie de komende tijd nauwlettend in de gaten en nemen we direct contact op indien er iets veranderd dat invloed heeft op jouw reis. Wanneer de reis toch geannuleerd moet worden wegens coronavirus maatregelen, dan geldt onderstaande corona-clausule

De coronaclausule

Mocht je reis toch niet door kunnen gaan tijdens de winter van 2020/2021/2022 vanwege coronavirus maatregelen (door bijv. gesloten accommodatie of grenzen of een oranje of rood reisadvies), dan geldt onderstaande clausule. De speciale corona-clausule is aanvullend op onze reisvoorwaarden.

De clausule:

 • Gratis annuleren van de reis tot de dag voor aankomst indien een oranje of rood reisadvies wordt uitgegeven door de Rijksoverheid (buitenlandse zaken) voor de periode van de reis.
 • Je hebt in dit geval 3 opties:
  • Optie 1: Geld terug van het tot dusver (aan)betaalde bedrag met aftrek van administratiekosten à €25,- per persoon.
  • Optie 2: Geld terug van het tot dusver (aan)betaalde bedrag in de vorm van een voucher (niet voor geld inwisselbaar). Deze voucher is binnen een jaar na afgifte te besteden aan een maatreis bij Ski Like a Pro. Deze reis kan uiterlijk 2 jaar na uitgifte van de voucher plaatsvinden.
  • Optie 3: De reis verplaatsen naar een andere locatie waar op dat moment nog wel een geel of groen reisadvies is of naar een ander moment (indien dit in redelijke zin mogelijk is om door Ski Like a Pro te organiseren). Eventueel worden er meerkosten berekend als het om een duurdere periode of locatie gaat.
 • Deze clausule is niet van toepassing op vervoer, vluchten en transfers.
 • Deze clausule is alleen van toepassing als je een dekkende annuleringsverzekering hebt afgesloten (deze dekt je bv. als je zelf corona krijgt voor of tijdens de reis).
 • Deze clausule is tevens alleen geldig op reizen die geboekt zijn vanaf 1 november 2021 waarbij de clausule in de offerte of factuur is opgenomen.

Voordelen voor het kiezen van de voucher:

  • Het reisvoucher is inzetbaar op alle activiteiten van Ski Like a Pro en kan ook in delen worden ingezet
  • De reisvoucher is 1 jaar geldig vanaf het uitgifte-moment
  • Je kunt de voucher ook uitgeven voor een reis die later is dan na 1 jaar, zolang je de boeking maar binnen 1 jaar doet.

Doordat wij lid zijn van VZR garant loopt u geen enkel risico. Het voucher is alleen gedekt onder het garantiefonds indien de reis uiterlijk 31 december 2020 is geboekt.

Hoe gaat Ski Like a Pro om met de corona crisis? 

Wij zijn na het opmaken van de balans gelukkig tot de conclusie gekomen dat wij geen blijvende schade zullen overhouden aan het vroege seizoenseinde van vorig seizoen en de annuleringen van dit seizoen. Tijdens de onzekere periode in het begin van maart hebben we de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk overgenomen in onze besluitvorming. Daarnaast hebben gedurende de hele periode veel contact met onze brancheorganisatie VvKR en ons garantiefonds VZR Garant voor advies.  De komende tijd blijven we de situatie goed volgen. Wanneer er veranderingen zijn die impact hebben op onze reizigers laten we dat natuurlijk direct weten. 

We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd en laten we hopen dat we volgend winterseizoen, met z’n allen, weer op de piste kunnen staan.

SKI LIKE A PRO

De speciale corona-clausule is aanvullend op onze reisvoorwaarden.

De clausule:

Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersport bedrijfsuitje met Ski Like a Pro!

Avi de Winter

+31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

 

 

  Je kunt hier meerdere opties selecteren

  HotelPensionChaletAppartementSki- en snowboardlessenPrivé-skileraarGidsVerhuurmateriaalLeuke activiteitenCoaching door Bert van KlaverenVluchten + transfersBusreisTreinticketsCateringserviceDriver serviceHousekeeping service

  Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

  Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.

   

  Hé! Bedankt voor je interesse in een privé ski-/snowboardleraar van Ski Like a Pro!

  Avi de Winter

  +31(0)6 275 420 42 | info(at)skilikeapro.nl

  ‘Vraag hieronder naar onze tarieven en beschikbaarheid, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

  ‘Wist je trouwens al dat je ook je volledige reis op maat met accommodatie, skipas, vervoer en verhuur materiaal door Ski Like a Pro kunt laten verzorgen? Je krijgt bij het boeken van een accommodatie ook nog eens 10% korting op de privé-leraar!’

   

   Je kunt hier meerdere opties selecteren

   Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, leeftijd van de groepsleden.

    

   Maatregelen van Ski Like a Pro

   • Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM en plaatselijke gezondheidsinstanties.
   • Ski- en snowboardlessen in kleine groepen van max. 8 pers. (en meestal zelfs max. 6 pers. zoals je van ons gewend bent).
   • We brengen je op de hoogte van de geldende maatregelen voor de start van de reis en tijdens de reis als er iets verandert.
   • 24/7 contactservice met reisleiding die ook in de Alpen aanwezig is in geval van nood.
   • Speciale coronaclausule voor gratis annuleren van onze reizen en diensten bij een negatief reisadvies.*

   Met de volgende maatregelen kun je overal rekening houden

   • Mondmaskers verplicht zoals een ‘Buff’ of mondkapje in rijen, skiliften en horeca.
   • Vaste zitplaatsen in de horeca en geen statafels (mondkapje mag aan tafel af).
   • Geen feesten in de horeca en alleen achtergrondmuziek.

   Dit kan gewoon zoals je gewend bent

   • Lekker skiën en snowboarden
   • Genieten van de schone berglucht
   • Wandelen
   • Heerlijke schnitzel , kaasfondue of pizza eten

   *Lees ook vooral de coronavirus update met vragen en antwoorden over hoe Ski Like a Pro
   omgaat met de coronacirsis en annuleringen.

    

   Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersportreis met Ski Like a Pro!

   Avi de Winter

   +31(0)6 275 420 42 | avidewinter(at)skilikeapro.nl

   ‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

    

    Je kunt hier meerdere opties selecteren

    HotelPensionChaletAppartementSki- en snowboardlessenPrivé-skileraarGidsVerhuurmateriaalLeuke activiteitenVluchten + transfersBusreisTreinticketsCateringserviceDriver serviceHousekeeping service

    Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

    Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.