fbpx

Coronavirus update | Boeken bij Ski Like a Pro 2020/2021

By juli 1st, 2020Nieuws

CORONAVIRUS UPDATE | BOEKEN BIJ SKI LIKE A PRO 2020/2021


Allereerst willen we onze waardering uitspreken voor onze medemensen die op dit moment keihard aan het werk zijn in alle vitale sectoren. Daarnaast willen we iedereen die getroffen is door deze crisis ontzettend veel sterkte wensen. Inmiddels pakken wij de draad na thuiskomst in Nederland weer op.

We begrijpen heel goed dat als je skireis afgelopen maand geannuleerd was, je daar flink van baalt. De sneeuwpret was dit jaar te vroeg ten einde. Natuurlijk staan wij volgend winterseizoen weer voor je klaar. Corona krijgt ons er gelukkig niet onder! 

Heeft de corona crisis veel impact op de boekingen bij Ski Like a Pro voor volgend winterseizoen? 

Nee. Niemand kan zeggen hoe lang de maatregelen nog duren, maar we hebben goede hoop dat volgend seizoen alle reizen gewoon weer door kunnen gaan. We hebben verder gezorgd dat mensen die bij ons boeken en al geboekt hebben voor volgend jaar geen enkel risico lopen.

Mijn reis is geannuleerd. Moet ik iets doen?

We hebben contact opgenomen met iedereen waarvan de reizen in maart en april 2020 zijn geannuleerd. Alle annuleringen zijn als het goed is helemaal afgewikkeld. Mocht dat toch niet helemaal het geval zijn, laat dat ons graag zo snel mogelijk weten. 

Ik wil graag een privé leraar boeken voor volgend jaar. 

Vanaf nu kun je een privé leraar boeken zonder aanbetaling en annuleringskosten, als je ons uiterlijk 31 augustus 2020 kunt laten weten of je de reis definitief door wilt laten gaan. Wanneer de reis daarna toch geannuleerd moet worden wegens coronavirus maatregelen wordt het dan (aan)betaalde bedrag omgezet in een reisvoucher. Meer hierover onderaan deze pagina.

Ik wil graag een pakketreis of een reis op maat boeken met accommodatie. Moet ik aanbetalen?

Bij een pakketreis of complete maat reis bij Ski Like a Pro kun je in ieder geval alvast een vrijblijvende aanvraag doen. Wanneer we de optie vast mogen leggen moet er wel (deels) een aanbetaling gedaan worden. Op dit moment zijn top accommodaties zeer aantrekkelijk geprijsd. Sommige hotels en chalets geven zelfs uitstel op aanbetalingen zolang er wegens de corona maatregelen niet ingereisd mag worden, wij geven duidelijk in onze offertes aan welke accommodaties dat zijn. Als u kiest voor zo’n accommodatie, dan hoeft u natuurlijk ook niet aan te betalen. Dat betekent dat aanbetaling voor de meeste accommodaties via Ski Like a Pro pas volgt wanneer de maatregelen zijn opgeheven. Voor het bijboeken van privé leraren geldt de bovenstaande regeling. Wanneer de reis toch geannuleerd moet worden wegens coronavirus maatregelen wordt de kostprijs omgezet in een reisvoucher. Meer hierover onderaan deze pagina.

Ik heb al geboekt voor volgend jaar. Moet ik iets doen? 

Nee. In principe gaan we er vanuit dat de wintersportreizen het volgende winterseizoen gewoon door kunnen gaan. Natuurlijk houden we de situatie de komende maanden nauwlettend in de gaten en nemen we direct contact op indien er iets veranderd. Wanneer de reis toch geannuleerd moet worden wegens coronavirus maatregelen wordt de kostprijs omgezet in een reisvoucher.

De reisvoucher/cashback

Mocht een reis toch niet door kunnen gaan tijdens de winter van 2020/2021 vanwege coronavirus maatregelen, wordt de reissom omgezet in een reisvoucher t.w.v. het volledige aankoopbedrag (of de tot dusver aanbetaalde som) van de reis. Je bent je geld dus niet kwijt. Het bedrag is inzetbaar om op een ander moment op vakantie te gaan. Je kunt als je dat graag wil ook de reissom terugkrijgen, dan gelden de volgende voorwaarden: de grens is dicht naar het land waar je reis plaats vind en/of de accommodatie is gesloten vanwege de corona-maatregelen. 

Voordelen van de voucher:

  • De reisvoucher is inzetbaar op alle activiteiten van Ski Like a Pro en kan ook in delen worden ingezet
  • De reisvoucher is 1 jaar geldig vanaf het uitgifte-moment
  • Je kunt de voucher ook uitgeven voor een reis die later is dan na 1 jaar, zolang je de boeking maar binnen 1 jaar doet

Hoe gaat Ski Like a Pro om met de corona crisis? 

Wij zijn na het opmaken van de balans gelukkig tot de conclusie gekomen dat wij geen blijvende schade zullen overhouden aan het vroege seizoenseinde. Tijdens de onzekere periode in het begin van maart hebben we de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk overgenomen in onze besluitvorming. Daarnaast hebben gedurende de hele periode veel contact met onze brancheorganisatie VvKR en ons garantiefonds VZR Garant voor advies. De komende tijd blijven we de situatie goed volgen. Wanneer er veranderingen zijn die impact hebben op onze reizigers laten we dat natuurlijk direct weten. 

We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd en laten we hopen dat we volgend winterseizoen, met z’n allen, weer op de piste kunnen staan.

SKI LIKE A PRO

 

Hé! Bedankt voor je interesse in een wintersportreis met Ski Like a Pro!

‘Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.’

 

Je kunt hier meerdere opties selecteren

HotelPensionChaletAppartementPrivé-skileraarGidsVerhuurmateriaalLeuke activiteitenVluchten + transfersBusreisTreinticketsCateringserviceDriver serviceHousekeeping service

Budget**Comfortabel***Luxe****Zeer luxe*****

Groepssamenstelling, ski-/snowboardniveau, gewenst skigebied of aantal piste km. Vertel ons ook waar u vorige wintersport geweest bent en wat u toen wel en niet beviel.