Jullie bedrijfsuitje bijzonder goed geregeld

Graag op wintersport? Vraag nu vrijblijvend een reis op maat aan. We regelen de reis van A tot Z en passen het volledig op jouw wensen aan.

Vrijblijvend aanvragen

Bijzonder goed geregeld van A tot Z, zodat jij helemaal niks meer hoeft te doen!

Wij organiseren een onvergetelijk bedrijfsuitje naar de sneeuw met fantastische accommodatie, ski- en snowboarlessen, gezellige après-ski en activiteiten naast het skiën.

Accommodatie

Wij hebben een ruime keuze aan chalets, hotels, pensions en appartementen voor groepen van 6 tot 1000 personen. Zit u graag boven op de berg of vlakbij de aprés-ski? Bijna alles is mogelijk!

Vervoer

Gezellig samen in een luxe touringcar, met 9 persoons busjes, met de trein of met het vliegtuig. Wij regelen het voor je!

Skilessen

Tijdens de reis verzorgen wij ski & snowboardlessen door professionele Nederlandstalige ski en snowboardleraren. De lessen zijn voor elk niveau, zo valt er voor iedereen wat te leren!

Leuke activiteiten

Wij organiseren zowel op de piste als in de avond leuke teambuildingactiviteiten: leuke dinertjes op een bijzondere plek, teambuildingspellen, rodelen, coaching en meer.

Verhuurmateriaal

Ons eigen verhuurmateriaal van bekende A-merken wordt op naam klaargezet bij jouw chalet of hotel. Dat scheelt je de eerste dag een hele hoop tijd en gedoe!

Boekingsportal

Via onze handige online-boekingsportal kan iedere deelnemer gemakkelijk boeken, verhuurmateriaal en skilessen kiezen en (aan)betalen. Zo hoef je niet achter je collega’s aan te zitten.

Hoe werkt het boekingsproces?

Ervaringen

Check alle 5 sterren ervaringen op Facebook en Google!

Ons team

Updates van Ski Like a Pro